Представяме ви новия Asus Zenbook UX303

1

Серията ASUS Zenbook е добре позната на пазара, а най-новият модел, Zenbook UX303, успя да постигне невъзможното – да бъде по-бърз и по-добър от предшественика си на значително по-ниска цена.

Съчетаващият елегантност и издръжливост алуминий е полиран до съвършенство, а специалната щампа на новия Zenbook го прави малък шедьовър, създаден по вкуса и на най-взискателните потребители. Концентричните кръгове върху корпуса са символ на спокойствие и на неограничените възможности на този лаптоп. Замисълът му не е просто „козметична промяна“, а е съобразен с изискванията и нуждите на потребителите.

2

Zenbook е прецизно изработен ултрабук с хармонично съчетание на стил, практичност и ефективност. UX303 ви пренася на друго ниво, с нова и свежа форма и разкошна светло кафява цветова схема. Това усещане е усилено от емблематичното метално покритие от което лъха духа на Зен. Изчистените линии на ултра-лекия, изцяло алуминиев Zenbook, са подчертани от по-тънкия профил, достигащ само до 3 мм в предната част. Той е шикозен, елегантен, неподвластен на времето и мощен!

8

Върховото устройство не познава компромиси, затова Zenbook UX303 разполага с екран, който ще ви остави безмълвни. Full HD резолюцията (1920×1080) е блестящ избор, но UX303LN прави още една крачка и ви предлага QHD+ дисплей с невероятна резолюция до 3200×1800 пиксела. Той разполага с повече от 5,7 милиона пиксела при диагонал на екрана от 13,3 инча. За да можете да сравните по-точно е важно да знаете, че Full HD (1920×1080) има малко повече от 2 милиона пиксела. В допълнение към високата резолюция, IPS екранът предлага широк зрителен ъгъл, висок контраст и яркост и матов защитен слой против отблясъци.

3

Процесорите Intel Core от четвърто поколение притежават достатъчно мощ, а за най-взискателните потребители Zenbook е оборудван и с процесор Intel Core i7. UX303 се предлага в различни конфигурации, като вариантът с бързата графична карта NVIDIA GT840 е отлично решение за тези, които търсят красотата и престижа на ASUS Zenbook, но без компромиси, когато става въпрос за прецизни процеси като 3D моделиране, редактиране на видео или аудио.

4

След упорита работа идва време за заслужена почивка, а какво по-хубаво от това да се насладиш на любимата си музика или филми? Чудесният звук се осигурява чрез SonicMaster audio, базиран на технологията Bang & Olufsen ICEpower ®. Завладяващият и чист звук ще оцените най-добре при ползване на програми като Skype, за приятелски разговори или бизнес конференции.

5

Докосването е самото сърце на Zenbook UX303. Той притежава супер чувствителен сензорен екран, прецизен мултитъч тъчпад и страхотно проектираната подсветка на клавишите. Всяка част от UX303 е създадена за да пресъздаде върховното усещане от допира с новия Windows 8.1.

6

Свободата на движение изисква бърза безжична връзка, така че всеки, който се е сблъсквал с бавна и претоварена мрежа ще оцени факта, че Zenbook UX303 поддържа Dual band 802.11ac. Този стандарт позволява работа на 2.4 GHz и 5 GHz, което означава, че вашата мрежа, в зависимост от рутера, ще работи в свободната част от спектъра и дава възможност за до три пъти по-висока трансферна скорост в сравнение с възможностите на стандарта 802.11n.

7

Без значение дали се намирате в модерно осветена заседателна зала или в уютния мрак на дома си, Zenbook UX303 предлага идеални условия за работа благодарение на подсветката на клавиатурата, а усъвършенстваният сензор за околна светлина автоматично ще регулира интензивността на осветяване в зависимост от ситуацията.

С ASUS Zenbook UX303 ще бъдете в състояние да достигнете максимума си, по-лесно да изпълнявате ежедневните си задачи и да откриете своя ZEN.

Вече можете да закупите вашият ASUS Zenbook UX303 както онлайн с няколко клика, така и на място в нашите магазини. Освен това всеки един от вас може да се възползва и от страхотната възможност за застраховка срещу пожар, бедствия, счупване, измокряне и дори кражба. Не бихте искали да ставате свидетели как едно бижу се съсипва нали ? Не правете повече компромиси с дизайна и производителността – подарете си най-доброто !

Loading Facebook Comments ...