Купи онлайн и спечели с TP-Link и Ardes.bg

Untitled

Старият ви рутер няма добър обхват ? Връзката ви с интернет прекъсва постоянно ? Може би е време да се замислите за закупуване на ново мрежово оборудване. А какво ще кажете, ако то е подарък ?

Само сега, при покупка над 100лв. от нашия онлайн магазин www.ardes.bg, можете да спечелите някоя от тези страхотни награди:

RE200 (US) 1.0 网站导图

 Безжичен рутер Archer C8 + адаптер Archer T2U

Най-доброто от TP-Link, събрано в стилен и изящен корпус. Този рутер, в комбинация със съвместими 11ac устройства, може да постигне зашеметяващите скорости от 1.3Gbps, без да се жертва от така ценното покритие на сигнала. Мощният двуядрен процесор се грижи за вашето спокойно и приятно изживяване. В комбинация със страхотния адаптер Archer T2U, можете да се насладите на скорост и стабилност, присъща досега само за кабелна връзка.

 

Archer-C2(UN)1.0-L

 Безжичен рутер Archer C2 + адаптер Archer T2U

Още едно от наистина стилните предложения на TP-Link, поддържащо стандарта 11ac. Въпреки по-ниските си скорости не остава никакво място за съмнение, че това също е едно перфектно устройство дори за взискателните потребители, които обичат да гледат филми на своят смарт телевизор или да играят без забавяне любимите си мрежови игри. Отървете се от кабелите ! Вземете вашия Archer в комплект с T2U и се насладете на едно невероятно безжично изживяване.

 

 

 

TL-PB10400-1280-3

 Преносима батерия TL-PB10400

Тази страхотна преносима батерия ви дава възможността да презаредите телефона си от 3 до 5 пъти. Освен това имате възможност да зареждате 2 устройства наведнъж. Най-хубавото обаче е съвместимостта с всяко устройство, използващо 5V зарядно с USB накрайник. Не губете вашата мобилност, където и да сте !

 

Повече информация, както и пълните условия на промоцията, можете да намерите на нашата страница

970x90

Loading Facebook Comments ...