Гаранция за надеждност от Acer за бизнеса

banner4

Закупуването на професионален продукт ACER до 31 декември 2015 г. и регистрирането му в рамките на 30 дни, дава право на потребителя да изиска възстановяване на 50% от покупната стойност в случай че продуктът покаже неизправност и е претърпял гаранционен ремонт в рамките на първата година.

Acer Reliability Promise вече включва пълната професионална гама продукти и предлага уникална добавена стойност за потребителите на ACER.

Успешно представената през изминалата година програма е подновена и ще бъде валидна през цялата 2015г. Създадена за крайни потребители, физически и юридически лица, програмата е част от дългосрочната и стратегическа инвестиция на компанията в сегмента на бизнес продуктите.

lang

Acer Reliability Promise е част от непрекъснатите инвестиции на компанията в бизнес сегмента и има за цел да създаде водещ в индустрията стандарт за качество и надеждност.

В Acer създаваме нашите продукти с най-добрите компоненти в класа си, което им гарантира революционна производителност, надеждност, сигурност на данните и енергийна ефективност, без компромиси.

Крайните клиенти могат да се възползват от програмата и да заявят желанието си за възстановяване на 50% от стойността, която са заплатили за продукта, независимо дали той е бил заменен с нов, в случай че е показал техническа неизправност в рамките на една година след покупката.

Програмата е изключително подходяща и за клиенти с интерес към закупуване на по-голям брой устройства, тъй като дава възможност за регистрация на до 50 приложими продукта, като покрива всеки един от закупените поотделно.banner3_bg

Тази промоция е валидна за следните посочени продукти, закупени в периода от 2-ри Януари 2015г. до 31-ви Декември 2015г. включително.

  • Acer TravelMate P2 series, P4 series, P6 series, X3 series;
  • Acer Aspire S7 with PRO OS;
  • Acer Veriton 2 series (X – M – N – Z), 4 series (L – X – M – N – S – Z), 6 series (L – X – M);
  • Acer B6 Monitor series;
  • Acer P5 Projector series;
  • Acer Aspire Switch 10 with PRO OS, Switch 11 with PRO OS, Switch 12 with PRO OS;
  • Пълен и актуален списък на продуктите по парт. номера участващи в програмата можете да откриете на: https://www.acer.com/ac/bg/BG/content/professional-promise#_ga=1.88411547.1666787289.1480677907

products

Сайтът на програмата е напълно адаптиран на Български език с улеснена за нашите клиенти регистрация на продукта в няколко стъпки и опростено подаване на заявка.

Acer Reliability Promise е ценна възможност, чрез която при закупуването на професионално устройство Acer получавате защита на инвестицията си.

За повече подробности, както и за попълване на формата за регистрация, посетете сайта на Acer: https://promise.acer.com/.

logo

Loading Facebook Comments ...