Спечели спа уикенд за двама с Ardes.bg

1

Чудите се какъв подарък да изберете за любимия човек – спа уикенд или нов лаптоп, таблет, смартфон? А защо не и двете? Не пропускайте шанса си да спечелите мечтаната почивка в петзвезден хотел, заедно с най-близкия човек.

Участието в томболата не е обвързано с покупка и няма да ви отнеме повече от 5 минути.

За лукса и комфорта на победителя ще се погрижи:

Logo_Th Palace_Mx

ТЕРМА ПАЛАС комбинира вековните традиции на калолечението в България със съвременни медицински постижения и технологии, за да се създаде модерен здравен, спа и уелнес център. Квалифицираният персонал използва тази комбинация, за да предостави на своите гости възможността да съживят и подмладят тялото си, да се презаредят с енергия и отново да бъдат себе си на място, което ще ги откъсне от стреса на ежедневието.

013

Балнеохотел ТЕРМА ПАЛАС предлага луксозни апартаменти, студиа и двойни стаи, които отговорят на високите очаквания на всеки гост за стил и комфорт. Всички стаи имат самостоятелен санитарен възел, телевизор, телефон, минибар, сешоар и предоставят директен достъп до Интернет. На територията на комплекса се намират и 2 басейна (вътрешен и външен), които ще позволят на  гостите целогодишен „флирт“ с минералната вода и нейните лечебни качества.

068

ТЕРМА ПАЛАС разполага със стилно фойе, рецепция, лоби бар, скай бар, чайна, италиански и руски  ресторант, възстановителен център, фитнес зала, йога плейс, зала за боулинг и билярд и конферентна зала.

089

За повече снимки и информация относно хотела можете да посетите официалния им сайт – http://www.thermapalace.com

Общи условия на томболата:

  •  Участието в томболата не е обвързано с покупка;
  • Служители на национална верига Ardes.bg, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в томболата;
  • В томболата може да участва всеки, попълнил анкетата до 23:59 ч на 03. март 2015 г.
  • С попълването на онлайн формата, участникът дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора на промоцията за целите на промоцията, за други промоции и активности, които ще се провеждат в бъдеще от „Ардес Информационни Технологии“ ЕООД, както и за получаване на SMS или e-mail промоционални съобщения;
  • Едно лице може да участва в томболата с не повече от 1 попълнена анкета;
  • Печелившите ще бъдат изтеглени на 04. март 2015 г.
  • Победителят ще бъде уведомен по телефона, а името му – публикувано на тази страница;
  • Победителят ще получи ваучер за СПА УИКЕНД ЗА ДВАМА в Балнеохотел „Терма палас“, Кранево.
  • На база ALL INCLUSIVE, СПА УИКЕНД ЗА ДВАМА включва: настаняване в двойна стая за две нощувки: закуска, обяд и вечеря (интернационална кухня); български алкохолни и безалкохолни напитки, минерална вода, кафе, чай; ползване на басейн с минерална вода; японски бъчви, термо зона (финландска сауна, билкова сауна, солна стая, парна баня, Кнайп пътека, вани за крака, ледено ведро), фитнес, Wi-Fi.
  • Използването на ваучера става чрез предварителна резервация по телефон.
  • Ваучерът ще бъде предоставен лично на печелившия, в офис на Ardes.bg или изпратен по куриер;
  • Наградата НЕ се разменя за левовата й равностойност;
  • Непотърсена награда повече от 90 дни, остава собственост на „Ардес Информационни Технологии“ ЕООД;

970x90

Loading Facebook Comments ...