Какво да подарим на любимата жена за „Св. Валентин“?

za-neq3

Наближава Св. Валентин. Празникът набира популярност и у нас, включително и традицията влюбените да си разменят подаръци. Технологичните устройства могат да зарадват както господата, така и дамите.

В този материал предлагаме нашата специална селекция на подаръци, които няма да оставят половинката ви безразлична. Предложенията са от различен ценови клас и могат да се поръчат лесно онлайн.

Какво ще я зарадва

 

Ако вашата дама ви се нуждае от нов телефон, защо не ѝ подарите нещо „златно“? Например, този модел на 5.2-инчовия Samsung Galaxy J5, който се откроява със своето луксозно и стилно златисто покритие. Четириядреният процесор и 2 GB оперативна памет се грижат всички приложения да летят.

4

А дори когато с любимата сте далеч един от друг, по работа или заради друго събитие, ще можете да се сближавате виртуално чрез мултимедията, заснемана от вградените камери – спиращи дъха детайлни 13-мегапикселови снимки или качествено видео с Full HD резолюция.

♥ ♥ ♥

Друго предложение „с характер“ е червеният таблет Acer Iconia Tab 10 A3-A40. Той е идеален подарък за дамите, които вече разполагат с умен телефон, но биха желали да се потопят в електронния живот на по-голям екран.

2

10.1-инчовият дисплей е с Full HD+ резолюция и IPS технология за безпроблемно гледане от всички ъгли. Това означава, че устройството може да се гледа едновременно и от двама ви. Също така то е с 4-ядрен процесор и щедро количество вградена флаш памет: цели 64 GB!

♥ ♥ ♥

Безжичната мишка е универсален подарък, както за жени, така и за мъже. Но точно този модел от серията Logitech M238 е с мотиви, подходящи за дамите, а цветовете му го правят идеален за празника на влюбените.

3

Мишката впечатлява не само с облика си. Тя е в висока чувствителност (1000 dpi) и може да управлява компютъра от 10 метра разстояние. Освен това е съвместима не само с Windows, но и с Mac-ове. При умерено използване ще сменяте батерията само веднъж годишно.

♥ ♥ ♥

Жената на сърцето ви е меломан? И както повечето дами, си пада по розовото? — В такъв случай специалната Fabriq версия на преносимата Bluetooth колонка Fresh ‘n Rebel Rockbox Cube е идеалният подарък.

1

Тази ултрапреносима джаджа е с габарити едва 6×6×6 см, но може да озвучи всяко място. Достатъчно е да я свържете със смартфона, таблета или лаптопа, за да внесете настроение в автомобила си, на пикника или във всяко друго любовно гнездо. Колонката може да се зарежда направо от USB порт на компютър и работи до 8 часа с едно зареждане.

♥ ♥ ♥

Ами с какво да го изненадаме за Св. Валентин?

Очаквайте много скоро и нашите специално подбрани предложения за технологични подаръци, предназначени за господата.

Loading Facebook Comments ...