Какво да подарим на любимия мъж за „Св. Валентин“?

za-nego

Празникът на влюбените набира популярност и у нас, включително и традицията двойките да си разменят подаръци. Добре подбраните технологични устройства могат да зарадват както господата, така и дамите.

По-долу предлагаме нашата специална селекция на подаръци, които не биха оставили никого безразличен. Предложенията са особено подходящи за мъже. Те са от различен ценови клас и се поръчват лесно онлайн.

Какво ще го зарадва

Независимо на каква възраст са, момчетата остават привързани към играчките. Ето защо ще ги оставите без дъх, ако получат ASUS Transformer Book T300FA. Този „трансформър“ съчетава 12.5-инчов HD таблет и физическа клавиатура, която го превръща в пълнофункционален ултрапреносим компютър.

5

Работи под Windows 8.1, за което разполага и с необходимите „конски сили“: двуядрен процесор, 4 GB оперативна памет и супербърза 64 GB флаш памет. Предлага се в два изтънчени цвята за господата: тъмносин и сребрист.

♥ ♥ ♥

Подаръците, които младият мъж никога няма да откаже, са… свързани с гейминга. В този сегмент могат да се намерят стотици продукти. Но традиционните и добре изпитаните са някои, като следните:
Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset: Слушалки, които напълно изолират от околния свят. Идеални за разпускане на мъжа след тежък работен ден, но разработени специално за игри. Тяхната 7.1-канална съраунд технология гарантира, че винаги ще чувате от коя посока ви приближава неприятел.

7

Вграденият микрофон с шумопотискане е средството за общуване със съотборници в геймърските сесии. Носещият слушалките има пълен контрол върху звука чрез опростеното и удобно дистанционно на кабела.

♥ ♥ ♥

Logitech G300s: Геймърска мишка с кабел, при която не се мисли за батерия, а вниманието е съсредоточено в игрите. Комфортният аксесоар със симетричен дизайн има ултрависока чувствителност – 2500dpi, – като се нуждае само от 1 милисекунда време за реакция.

6

Мишката би направила силно първо впечатление като подарък, тъй като разполага с 9 програмируеми бутона. По нея има и светещи елементи, като можете да задавате 7 различни цвята на LED подсветката.

♥ ♥ ♥

Най-достъпното предложение в селекцията ни е предназначено за господата, които често пътуват:
Външната батерия Canyon CNE-CSPB26B може да презареди телефона или таблета в движение, на всяко място и по всяко време. Нейният капацитет е 2600 mAh, а теглого ѝ – само 75 грама. Компактните габарити на батерията гарантират, че винаги ще се намери място за нея в багажа.canyon-cne-cspb26b-gh-graphic-hearts-by-rockacoca--152012 (1)

За издръжливост в различни условия устройството е със здрав алуминиев корпус. А за да е винаги приятно неговото използване, е покрито с рисунки от стилни геометрични елементи в черно и бяло.

♥ ♥ ♥

Ами какво да подарим на нея?

Вижте нашата селекция с подходящи подаръци за дамите. Там също сме подбрали четири технологични предложения от различни сегменти и ценови групи. Убедени сме, че ще харесате нещо и от онлайн магазина.

Loading Facebook Comments ...