Какво е ъпгрейднат лаптоп?

Ще започнем малко отдалече с разяснение на самата дума „ъпгрейд“. Това е чуждица, директно взаимствана от английската дума upgrade и в буквален превод означава „подобрен“ . В компютърната терминология, тя се използва за да се опише повишаване и подобряване на производителността на дадена компютърна система – настолен или преносим компютър. Ъпгрейднатите лаптопи, или така наречените специални конфигурации, са подобрени модели, на които сме добавили един или няколко от следните компонента: оперативна памет (RAM) и/или SSD.

 

Защо ние, от Аrdes.bg предлагаме ъпгрейднати лаптопи?

Изключително интензивните темпове на развитие на ИТ технологиите, водещо до бързото морално остаряване на компютрите, кара клиентите да търсят все по-нова и по-добра техника. Поради тази причина, потребителите решават да подобрят базовите конфигурации на своя компютър, като често правят сами ъпгрейда на машината си.

За съжаление практиката показва, че не винаги подбраните компоненти са точните, а дори и да са точни, понякога просто може да се получи несъвместимост. Несполучливият ъпгрейд, може да доведе до нестабилност на лаптопа или до срив на системата. Необходимо е експертно познаване на всички компоненти, които са включени в системата на компютъра, защото те действат като едно цяло само когато всички са правилно конфигурирани.

За да намерим най-доброто решение спрямо нужди и предпочитанията на нашите клиенти, ние от Ardes.bg,  решихме да създадем специални конфигурации. Това определено би спестило време, усилия и нерви на всеки, който иска да подобри машината си.

Ние предлагаме готово решение – готово за работа още с изкарването на лаптопа от кашона. Подбираме гарантирано и експертно всички съвместими компоненти, сглобяваме ги, тестваме машината за изправност, след което готовите специални конфигурации идват направо при вас.

 

Ще се забави ли много поръчката ми ако си поръчам лаптоп със специална ъпргрейдната конфигурация от Аrdes.bg?

Ние от Ardes.bg се справяме бързо със специалните конфигурации за вашия компютър. Доставката на поръчките за ъпгрейднати лаптопи отнема не повече от един-два работни дни допълнително, спрямо стандартните ни срокове за доставка. Допълнителният ден или два, са технологичното време, което е необходимо за монтиране на избраните компоненти и тестването за изрядност и стабилност на системата.

 

Във заключение можем да кажем, че ъпгрейднатите лаптопи са съвкупност от:

            – базовия модел, основа на цялата система,

            – добавени компоненти – RAM, SSD и др.,

            – монтаж и тест за съвместимост,

            – гаранция за работоспособност на системата с вече добавените компоненти

Loading Facebook Comments ...