Samsung изненада мобилните геймъри с подаръка Game Live

Samsung пусна новото си приложение за Android, наречено Game Live, което позволява без излишни главоболия да стриймвате в интернет своите геймърски подвизи. Събитието е особено значимо, ако знаем, че южнокорейската компания от години наред е най-големият доставчик на смартфони в света, а това означава, че устройствата с тази марка са и най-популярната преносима геймплатформа.

Но дали Game Live ще тръгне на всички умни телефони Samsung? — За жалост, не.

Поддържат се тези, които използват Android 6.0 Marshmallow или по-актуална версия. Специални оптимизации и най-добро представяне, разбира се, може да се очаква от най-новите флагмани Galaxy S8 и S8+.


Приложението е съвместимо с трите най-популярни платформи за гейм стрийминг в интернет: Twitch, Facebook и Twitter. Мощният софтуер позволява да редактирате видеото в реално време. Ако желаете да не стриймвате на момента, има опция за локално съхранение на клиповете, но трябва да се съобразите, че ограничението е до 4GB на файл.

Можете да изтеглите Game Live от Google Play още сега, но вероятно ще се наложи да почакате седмица-две, докато услугата стане активна и за европейския пазар. А от онлайн каталога на Ardes.bg можете да си изберете и мощен смартфон на Samsung, чрез който да осъществите мечтите си за паметен мобилен гейминг.

Loading Facebook Comments ...