Asus разчита на европейския пазар за новите си геймърски лаптопи


Тайванският технологичен гигант Asus е доволен от продажбите на своите геймърски преносими компютри. Особено голямо търсене на тази марка напоследък е отчетено в Европа, откъдето са 38% от приходите на компанията за последното тримесечие. Експертите в бранша вярват, че ако тази тенденция се съхрани, до края на 2018 година Asus ще успее да пласира общо 2 милиона лаптопа за игромани.

Разбира се, този производител няма намерение да стои със скръстени ръце, докато очаква почти гарантирани печалби. Вече се работи по нови модели, които ще затвърдят реномето на серии, като Republic of Gamers (RoG) сред потребителите на Стария континент. А говорим за „гарантирани печалби“, тъй като 50% от всички продадени лаптопи за миналата година са именно на Asus и MSI.

В каталога на Ardes.bg ще откриете многобройни лаптопи на Asus и други производители, много от които са разработени и оптимизирани специално за гейминг. Разнообразието включва както достъпни решения, така и най-производителните от висок ценови клас.

Loading Facebook Comments ...