Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro получават актуализация на изкуствения интелект

Преди десетина дни Huawei обяви смартфона P20 Pro, който ще разполага с тройна камера и обща резолюция от почти 70 мегапиксела. Той ще се възползва и от усъвършенстван изкуствен интелект, обработващ снимките в стотици режими на заснемане. Сега стана ясно, че компанията планира да въведе същите алгоритми и в други модели, някои от които вече са налични. Това са Mate 10 и Mate 10 Pro.

Осъвременяването на двата умни телефона ще се извърши чрез актуализация на фърмуера, съпътстваща обновяването на операционната система Android 8.1 през второто полугодие на текущата година. Изкуственият интелект за фотография и видеография ще се ориентира автоматично в повече от 500 ситуации, като ще се грижи за най-ефектното заснемане на групови селфита, фойерверки, водопади и прочие сложни сцени. Целта е крайният резултат да бъдат фотоси с висок контраст и максимално естествени цветове.

Смартфоните Mate 10 и Mate 10 Pro са част от каталога на Ardes.bg, като търпеливо очакваме и европейския дебют на P20 Pro.

Loading Facebook Comments ...