Първи илюстрации на следващия флагман от LG – G7 ThinQ


Още в началото на годината LG обяви, че предприема нова стратегия, според която няма да бърза с разработването на бъдещите си смартфони, а ще пуска нови предложения на пазара едва когато наистина има какво да покаже. Междувременно стана ясно, че следващият флагман ще се нарича G7 ThinQ, но до днес не беше известно как ще изглежда, нито са сигурни техническите му характеристики. Изтекоха няколко снимки обаче, представящи телефона от всички страни.

Можете да ги видите тук:
Както загатва името ThinQ, устройството ще използва изкуствен интелект. Изображенията потвърждават слуховете, че дисплеят ще бъде изрязан в горната част, подобно на iPhone X, а в тази лента се намират предната камера, сензорите за близост и високоговорителя. Отляво са позиционирани три хардуерни бутона – два за регулиране на звука и един, който вероятно ще активира услугата с изкуствен интелект.

На задния панел се открояват сензор за пръстови отпечатъци и двойна камера, която беше обявена по-рано през февруари. Източниците на изтеклите изображения твърдят, че 6-инчовият LG G7 ThinQ ще заложи на процесор Snapdragon 845 процесор, съчетан с поне 4GB оперативна памет.

Смартфони от водещите производители се предлагат от Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...