От догодина повече екстри в по-достъпните смартфони на Samsung

Южнокорейската компания Samsung продължава да държи добри позиции при смартфоните, базирани на операционна система Android. Но китайските производители, като Huawei, ежегодно скъсяват дистанцията, което не остава незабелязано. В ново интервю за CNBC президентът на мобилното подразделение на Samsung — Ди Джей Ко — казва, че се планира пълна промяна в стратегията за разработка и маркетинга на следващите устройства от среден клас.

Запитан за по-конкретни детайли, Ко е категоричен, че умните телефони от добре известната серия А още от догодина ще получат значително повече възможности. Много от тях ще бъдат напълно идентични с флагманите на компанията от серии S при смартфоните и Note при фаблетите. Естествено, за да бъдат конкурентни, тези продукти ще запазят обичайните си цени.

По-нататък в интервюто Ко загатва, без засега да навлиза в детайли, че се обмислят и нови стратегии в предлагането. Най-вероятно те ще са свързани със скъсяване на сроковете за пускането на нови модели. Наличните предложения от серии А и S на Samsung са част от каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...