Новите хибридни ултрабуци HP Spectre x360 впечатляват с автономия и екстри

Един от водещите световни производители на компютри — HP — обнови продуктовия си каталог с нови хибридни (2-в-1) модели, съчетаващи лаптоп и таблет. Линията ултрабуци Spectre x360 получава две нови издания, които се отличават не само по размера на екрана — 13 или 15 инча, — но и по други от основните технически характеристики. Ето какво можем да очакваме от всеки от тях.

Общото, което е валидно и за по-големия, и за по-малкия модел, е, че ще осигуряват впечатляваща автономия на батерията. При 13-инчовото решение можете да очаквате до 22.5 часа с едно зареждане, докато 15-инчовото ще издържа до 17.5 часа. Друга обща характеристика на новите Spectre x360 е, че са изградени около осмо поколение процесори на Intel и ще поддържат 4G LTE мобилна връзка. При 13-инчовите процесорът ще е 4-ядрен, а при 15-инчовите — 6-ядрен.

Резолюцията на дисплеите ще варира не толкова според размера, колкото според конкретната конфигурация — Full HD или 4K Ultra HD. Благодарение на мощния графичен чип и портовете USB-C Thunderbolt, могат да се свържат до два външни монитора с 4К резолюция. Качественият звук е поверен на говорители от Bang & Olufsen.

Продажбите на новите Spectre x360 13 и 15 ще стартират през декември от сайта на HP. След това ще се доставят и в търговските вериги по света. Очакваме ги и в магазините на Ardes.bg, като дотогава можете да разгледате и вече наличните предложения сред лаптопите и ултрабуците.

Loading Facebook Comments ...