Samsung Galaxy S10 ще се възползва от тройна камера с чудесни екстри

Горната снимка е само илюстративна и не представя завършения продукт, разгледан в публикацията.

Следващият флагман сред смартфоните на Samsung все още не е официално обявен. Но не е тайна, че Galaxy S10 е неизбежен, както и че го очакваме в началото на 2019 година. И макар периодично да излизат непотвърдени данни за това устройство, малко са тези, на които може да се вярва безрезервно.

Такъв е случаят с изтеклата преди часове информация относно камерата на Galaxy S10. Източникът и по-рано е осигурявал коректни сведения, така че буди доверие. А според въпросния азиатски блог е напълно сигурно, че поне един от вариантите на смартфона ще заложи на тройна основна камера.

Нещо повече — знаят се и спецификациите на всеки от трите модула:

» 12 MP, 1.4 микрона големина на пикселите, светлосила f1.5/2.4 и 78-градусова леща;

» 13 MP, 1 микрон големина на пикселите, светлосила f1.9 и 45-градусова леща с оптична стабилизация;

» 16 MP, 1 микрон големина на пикселите, светлосила f1.9 и широкоъгълна 123-градусова леща.

По всичко личи, че битката на конкурентите при следващото поколение смартфони се очаква да бъде именно при камерите и изкуствения им интелект. Както писахме вчера, Lenovo се канят да пуснат модел с четворна камера. Тези дни се очаква да научим и най-новите разработки на LG.

Ardes.bg е доверен партньор на всички водещи производители на умни телефони. Най-добрите им предложения са и ще бъдат част от нашия продуктов каталог.

Loading Facebook Comments ...