Още през октомври Lenovo S5 Pro ще ни впечатли с четворна камера?

Чан Чен, вицепрезидентът на Lenovo, разбуни духовете в интернет, като разпространи първата подсказка за характеристиките на следващото ключово предложение сред смартфоните на компанията: Lenovo S5 Pro. По всичко личи, че умният телефон ще разполага с четворна камера, разположена на задния панел. Поне една от тези камери ще бъде с телефото обектив, поддържащ 2-кратно оптично приближение.

Беше загатнато, че ще научим повече за Lenovo S5 Pro до края на октомври. Дори плъзнаха слухове, че устройството ще излезе до края на текущия месец. По-вероятно е обаче да става дума за официалния анонс на модела, а действителната му премиера да е на по-късен етап през годината.

Снимка с четворната камера. Кликнете върху нея за по-голям размер.

Както може да се предположи, Lenovo S5 Pro е по-ново издание на вече излезлия Lenovo S5. Вярва се, че най-значителното нововъведение ще бъде именно четворната камера, подкрепена от изкуствен интелект. Останалите параметри — екран 18:9 и процесор Snapdragon 625 — едва ли ще претърпят промени.

Има и голяма вероятност първоначално новият Lenovo S5 Pro да се предлага само на китайския пазар. При евентуален успех там е възможно да получи разпространение и в други региони, включително и Европа. Ако това се случи, очаквайте го сред смартфоните в нашия онлайн магазин.

Loading Facebook Comments ...