През 2019 г. Huawei планира 5G смартфони с 10х зум и умни очила

Последните статистически данни за успехите на водещите производители на смартфони в глобален мащаб поставят Huawei сред най-бързо развиващите се компании. Достатъчно е да посочим и само това, че китайският бранд вече успя да измести Apple и да заеме мястото ѝ в челната тройка. Но по всичко личи, че плановете на Huawei са още по-дръзки за следващата година.

През 2019-а се очаква да видим първите гъвкави смартфони на тази марка, някои от които ще поддържат 5G мрежи. Интригуващо звучат и намеренията в областта на мобилната фотография, свързани с текущите разработки на модели с четворни камери и телефото обективи, позволяващи 10-кратно оптично приближение. Догодина се очакват поне два флагмана на Huawei, които вероятно ще имат такива характеристики.

Интервюиран за американска телевизия, шефът на компанията Ричард Ю допълни и че се работи усилено по аксесоари за умните телефони, както и за разширение на гамата на самостоятелните смарт продукти. Сред най-интересните е ново постижение сред умните очила с добавена реалност, което също се очаква на пазара през 2019 г. През 2018-а по прогнози на статистиците ще бъдат продадени близо 200 хиляди такива очила, а до 2022-ра те ще се използват от 21.6 милиона потребители по целия свят.

Ardes.bg предлага най-новите смарт аксесоари и умни телефони, както от Huawei, така и от други реномирани производители.

Loading Facebook Comments ...