Процесорите Intel Sunny Cove ще се забавят много, но лаптопи има за всички

Досега сте отлагали покупката на нов лаптоп или настолен компютър, понеже сте очаквали да са оборудвани с новите 10-нанометрови процесори Sunny Cove на Intel? Днес редица специализирани медии оповестиха, че чакането на тези чипове ще продължи чак до края на 2019 година, когато за пръв път ще се появят ограничен брой машини, изградени около този хардуер. А масовото им навлизане се очаква дори по-далеч във времето, от 2020 година нататък.

По всичко личи, че непрекъснато усъвършенстваната 14-нанометрова технология на Intel ще продължи да доминира в пазара за компютри. Компанията инвестира над 1 милиард щатски долара, за да гарантира наличности и да посрещне изискванията на партньорите си сред водещите производители на лаптопи. Стабилните им продукти вече са в каталога на Ardes.bg.

Освен дългоочакваните процесори Sunny Cove, през втората половина на идната година Intel ще предложи нови поколения решения за графични ускорители и засега необявен 5G модел. Ако ви е време за ъпгрейд, просто няма смисъл да чакате. Още сега можете да се възползвате от забележителните ни компютри с коледни намаления, а също и да изпробвате късмета си с нашата томбола, даваща шанс да спечелите ноутбук на MSI или атрактивен смартфон с феноменална камера.

Loading Facebook Comments ...