Най-добрите подаръци от Trust, предназначени за геймърите

Ако сте геймър или имате такъв в семейството си, сред приятелите и колегите, вероятно знаете, че нищо не би ги зарадвало повече от коледен подарък, който ще им позволи да станат още по-добри в игрите. Специално за празничния сезон Ardes.bg предлага най-добрите продукти на реномирания производител Trust, славещ се в геймърските среди заради отличния баланс между качеството на артикулите и цените. На тази страница можете да разгледате и изберете между различни клавиатури, мишки, контролери, слушалки, микрофони, столове и други.

Накратко за всяка от категориите:

Мишките — всички са предназначени за игроманите, като са тествани за ергономичност и поддържат висока резолюция. Повечето от тях имат допълнителни програмируеми бутони и светещи елементи.

Клавиатурите на Trust са с подсилени WASD бутони, тъй като те най-често се използват за управление на виртуалните герои. Не блокират при едновременно натискане на повече от 3 клавиша. Подбрани модели правят впечатление и с LED подсветка, независимо дали са от нисък или висок ценови клас.

Геймпадовете са задължителен аксесоар за компютърните геймъри, играещи на биткаджийски игри, но са идеални и за тези с автомобилни състезания и приключенски екшъни. Работят безпроблемно с платформата Steam, а някои от тях са напълно съвместими с конзолите PlayStation и Xbox, като струват значително по-малко от оригиналните контролери за тях.

Жичните и безжичните слушалки са с наушници от старателно подбрани материи, които не дразнят ушите при продължително носене. Повечето имат вграден микрофон за общуване с приятелите в мрежовите игри. В списъка ще намерите и отделни полупрофесионални и професионални микрофони, правещи стрийминг сесиите по-приятни за всички зрители.

Седенето пред компютъра или телевизора няма как да се избегне при игрите. Но определено здравословните последствия могат да се предотвратят чрез специалните и супер удобни геймърски столове, които през последните години се налагат като почти задължителна придобивка.

Пълен списък ще намерите тук.

В каталога на Ardes.bg ще намерите и многобройни предложения от други производители, сред които Razer, Logitech, Cooler Master, SteelSeries, Asus, ROCCAT и много други. Не са за изпускане и новите геймърски монитори, които правят виртуалния живот на маниаците още по-впечатляващ.

Loading Facebook Comments ...