Samsung Galaxy A50 получи Wi-Fi сертификат, което разкри и нови данни

Докато любителите на върховите технологии очакват с нетърпение официални подробности за Galaxy S10, редица медии непрекъснато опитват да открият сведения и за смартфоните на Samsung от средния клас. Един от тях ще бъде Galaxy A50, който днес получи сертификат за безжичната си свързаност от Wi-Fi Alliance. На сайта на тази международна институция бяха оповестени и по-рано неизвестни данни.

Оказва се, че Galaxy A50 ще поддържа двубандова връзка, работеща на 2.4GHz или 5GHz по стандартите Wi-Fi a/b/g/n/ac. Както може да се види от илюстрацията по-долу, взета от официалната документация на Wi-Fi Alliance, смартфонът ще идва с операционна система Android 9.0 Pie. Това може да означава, че премиерата му ще бъде след тази на флагмана Galaxy S10, тъй като Samsung досега традиционно въвеждат новите ОС с продуктите си от най-висок клас.

Преди две седмици, в самото начало на новата година, някои азиатски медии се добраха и до друга любопитна информация за Galaxy A50. Смартфонът ще опита да привлече потребителите с:

процесор Exynos 9610, който засега не е обявен, но се предполага, че мощността му ще е аналогична на конкурентния Snapdragon 710;

• 4GB оперативна памет и 64/128GB вградена флаш памет за приложения;

• 24-мегапикселова основна камера;

• батерия с капацитет от цели 4000 mAh;

• биометричен сензор, вграден в дисплея.

По непотвърдени данни, Samsung Galaxy A50 ще дебютира на европейския пазар. Кога точно и на каква цена, засега не е известно. Вижте вече наличните смартфони от водещите световни производители в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...