Новите стилуси S Pen на Samsung ще имат камери с оптичен зум

Продуктите от линията Galaxy Note имат редица характеристики, които ги отличават от конкурентните смартфони и дори от тези на Samsung. На първо място си струва да отбележим традиционния стилус, с който потребителите въвеждат по-удобно текстове и дори могат да скицират ефектни илюстрации. Разбира се, функциите му са много повече и варират според приложенията.

Днес стана известно, че южнокорейската компания е патентовала следващото поколение стилуси S Pen, а иновацията в тях ще бъде вградената камера. Тъй като сензорът или четирите лещи ще се възползват от цилиндричната кухина в електронната писалка, е било възможно и добавянето на оптично приближение. Не е ясно за какво ще се използва, но се предполага, че ще може да сканира графики, да премащабира заснети обекти, а даже и да направи излишна селфи камерата в предния панел на смартфона.

Galaxy Note 10 вероятно ще излезе тази есен. Тепърва ще узнаем дали ще използва S Pen с вградена камера или по-стандартна алтернатива. Очакваме го в каталога на Ardes.bg, където още сега можете да намерите актуалните решения от линията Note.

Loading Facebook Comments ...