Актуализация от Samsung ще добави две чудесни функции в Galaxy S10

Чисто новият флагман Galaxy S10 има невероятни хардуерни характеристики и софтуерни възможности дори в чистата си версия. Но винаги прави чест на производителите, когато поддържат своите продукти след премиерата им. Затова собствениците на смартфони от тази линия могат да са щастливи, че според слуховете Samsung скоро щели да пуснат актуализация, добавяща важни екстри.

Не можем да степенуваме кое ще бъде по-интересното нововъведение. Това зависи от личните предпочитания на потребителите. Но като че ли бързото 25W зареждане има лека преднина. Все пак това е една от ключовите спецификации на Google Pixel 3, а Samsung буквално ще я подарят на собствениците на сегашните и бъдещите собственици на Galaxy S10.

Втората екстра е обновеният и подобрен режим за нощни снимки. Наречен е Super Night Mode и практически позволява да заснемате фотоси при почти пълна липса на светлина. И тук е очевидно, че южнокорейската компания добавя това в отговор на функцията Night Sight в Google-ските Pixel-и.

Данните са от специализирани блогове и тепърва се очаква официално да се потвърдят от PR щаба на Samsung. Ако се окажат верни, може би ще насърчат и колебаещите се хора да се насочат към някоя от версиите на Galaxy S10. Вижте кои са те в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...