Huawei P30 Pro идва с перископна камера и революционен нощен режим?

Изображението е само илюстративно и не представя завършения продукт.

Премиерата на умния телефон Huawei P30 Pro е насрочена за 26 март и ще се проведе на събитие в Париж. Но Клемент Уонг, вицепрезидент на маркетинговия отдел на компанията, разкри в изявление за специализирана медия, че флагманътще използва перископен дизайн за основната камера. Самата тях пък се очаква да е четворна, ако се съди по изображения, изтекли в мрежата.

За момента не са известни повече детайли за оптиката и фото сензорите на Huawei P30 Pro. Като се имат предвид върховите постижения в това направление, демонстрирани в наскоро отминалия Мобилен конгрес в Барселона, много експерти прогнозират следните базови параметри:

• 10-кратно оптично приближение (зум), когато участват всички сензори;

• 5-кратен зум, когато се използва само главната камера.

Единственият потвърден факт, при това лично от Клемент Уонг, се отнася до нощния режим на заснемане. Huawei щели да го революционализират с хардуерни компоненти, а не да разчитат само на софтуерни алгоритми, както конкурентите си.

Очакваме Huawei P30 Pro сред смартфоните в каталога на Ardes.bg, където още сега можете да видите наличните модели и от други водещи производители.

Loading Facebook Comments ...