Huawei P30 с Dual-View Video, а P30 Lite и Nova 4e са един и същ смартфон

Днес в Париж е официалното представяне на новите смартфони Huawei P30 и P30 Pro. Наред с изключително добрите хардуерни спецификации, акцент отново е камерата. Тя е тройна и съчетана с изключително светлочувствителни сензори, правещи излишни алгоритмите за нощни снимки.

Сред софтуерните иновации е режимът Dual-View Video. Благодарение на него, дисплеят ще се разделя на две автономни области. На всяка от тях ще може да се показва различна композиция на кадрите. За някои пазари тази функция ще бъде активирана с отделна актуализация.

P30 и P30 Pro ще се предлагат в промоционални комплекти с други джаджи на производителя. За европейския пазар комбинацията като че ли ще бъде с умния часовник Watch GT. В други части на света допълнението ще са мобилните говорители JBL Clip 2.

Междувременно малайзийската дивизия на Huawei неволно потвърди слуховете, че P30 Lite и Nova 4e всъщност са две имена за едно и също устройство. Моделите с названието Nova 4e ще са предназначени основно за китайските клиенти. Съответно очакваме телефоните P30 Lite в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...