Nvidia GeForce Now вече радва геймърите с Android смартфони

Стрийминг услугата на Nvidia, предназначена за игромани, от няколко години е в бета версия за macOS и Windows. Въпреки че финализирането на платформата GeForce Now тепърва предстои, скоро ще бъде налична и за мобилните устройства с Android. В момента текат тестове в затворен кръг, като обещават стабилен геймплей.

Какво трябва да знаете за Nvidia GeForce Now? — На първо място е необходимо да имате смартфон или таблет с операционна система Android. Версията трябва да бъде 5.0 или по-нова. За качеството на графиката и скоростта се налага да имате и добър… интернет.

Да, връзката онлайн е ключова, тъй като самото устройство се използва по-скоро като терминал към сървърите на Nvidia. Не ви трябва особено мощен графичен ускорител или чипсет. Но за по-добро представяне в игрите няма да е излишно, ако се сдобиете със специален контролер.

Не може да се мине без регистрация на акаунт в сайта, който бъде определен в Nvidia. Иначе всичко останало — съвместимите умни телефони и аксесоари — се предлага в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...