Galaxy S11 и Fold 2 ще бъдат представени на една дата?

Годината още не е отминала, но технологичният свят вече е отправил поглед към големите събития на 2020-а. Едно от тях е Световният мобилен конгрес (MWC 2020) в Барселона, където водещите производители на смартфони, таблети и аксесоари показват най-новите си разработки. Традиционно някои от тях, включително лидерът Samsung, в дните преди експото ще анонсират поредните си флагмани.

По данни на изданието IceUniverse, през първите месеци на 2020 година Samsung категорично ще обявят Galaxy S11. Заедно с него обаче ще научим повече и за сгъваемия умен телефон Galaxy Fold 2. Очаква се това да се случи на специално събитие, насрочено за 18 февруари в Сан Франциско.

Каква е причината за това решение,

ако се окаже вярно?

Предполага се, че с този ход Samsung искат да обърнат по-голямо внимание на Galaxy Fold 2. Това устройство със сигурност ще се нуждае от по-голяма маркетингова подкрепа, тъй като Galaxy S11 несъмнено ще привлече погледите на пресата и публиката. Сгъваемият телефон е нишово устройство, което тепърва ще се бори за разширяване на тази ниша.

Първият Galaxy Fold вече създаде солидна основа, но успехът му беше ограничен от сравнително високата цена. Наследникът му Fold 2 щял да бъде значително по-достъпен. И едва ли има по-подходящ момент за такъв официален анонс от 18 февруари, когато очите на технологичния свят ще бъдат вперени в събитието на Samsung.

Актуалните продукти на Samsung и другите водещи производители в мобилния сегмент са неизменна част от каталога на Ardes.bg. Следете промоциите ни за коледно-новогодишния сезон!

Loading Facebook Comments ...