Dell обновиха почти цялото си геймърско портфолио

Компанията Dell е сред водещите производители на геймърски компютри и аксесоари. Под нейната „шапка“ е и реномираната марка Alienware, продуктите на която винаги са се отличавали с футуристичен дизайн и сериозни параметри. Тяхното влияние се вижда отчетливо и в новите предложения на фирмата майка.

Те включват две основни конфигурации на новия лаптоп Dell G7, два настолни компютъра и 27-инчови монитори. Преносимите компютри са в 15- и 17-инчов вариант. Мониторите пък ще се предлагат с извит и стандартен дисплей.

Лаптопите


17-инчовият Dell G7 е наличен от днес на някои световни пазари. За момента няма данни за европейската, съответно и българската му премиера. 15-инчовият му събрат се очаква в края на текущия месец.

Освен модерния си дизайн, лаптопите впечатляват с OLED дисплеи на 300Hz. Процесорите им са десето поколение Intel Core i7. Залагат на видеокарта Nvidia GeForce RTX 2070.

Мониторите

27-инчовият Dell S2721HGF е извит и с VA панел, който е с по-бързо опресняване на картината дори в сравнение с IPS моделите, но за сметка на няколко градуса от ъглите на видимост. Резолюцията му е 1080p, а честотата – 144Hz. Поддържа FreeSync Premium за видеокартите на AMD и е съвместим с G-Sync технологията на Nvidia.

Новият Dell S2721DGF използва Nano Color IPS панел с резолюция 1440p при 165Hz (DisplayPort) или 144Hz (HDMI). Поддържа стандарта DisplayHDR 400 за възможно най-богата цветова гама и ултрависоко контрастно съотношение. Сертифициран за технологията FreeSync Premium Pro и също съвместим с G-Sync.

В каталога на Ardes.bg още сега можете да намерите налични геймърски, бизнес и потребителски лаптопи на Dell, както и на другите водещи производители в този важен технологичен сегмент. Разполагаме и с голямо разнообразие монитори за игромани с отлични характеристики.

Loading Facebook Comments ...