Днес Apple анонсираха Watch 6, нови iPad и пакетни услуги Apple One

Преди броени часове Apple обявиха нови устройва от най-популярните си продуктови линии. Събитието беше излъчвано в интернет и можеше да се гледа в реално време от всяка точка на планетата и на всякакви мрежово свързани джаджи – смартфони, лаптопи и компютри. Първите индикации за успеха на шоуто личат от обстоятелството, че тази сутрин магазинът Apple Store не можеше да се справи с огромния потребителски трафик и на няколко пъти беше недостъпен.

Но какво ни показаха Apple? Наред с чисто нови таблети iPad и iPad Air, любителите на смарт аксесоари бяха впечатлени от умните часовници Watch 6 и SE. Компанията е готова и с пакет услуги за устройствата, наречен Apple One — с абонамент за Apple Arcade, Apple TV Plus, iCloud, Apple Music и др. примамливи предложения за $15 на месец.

Запис на шоуто можете да изгледате тук:

Накратко за iPad (8th-gen) и iPad Air

Чества се 10-годишен юбилей от дебюта на първия iPad, който основно промени облика на таблетите, включително тези на конкурентни производители. Последното поколение е осъвременено с процесор A12 Bionic и най-новото издание на iOS. От друга страна, iPad Air залага на цветни корпуси, 5-нанометров чип A14 Bionic и четириядрен графичен ускорител.

Към днешна дата Apple са продали над 500 милиона айпада по света. Беше поставен акцент върху iPad Air 4 с твърдението, че е изглежда като iPad Pro, но е по-достъпен. Отключването с пръстов отпечатък вече ще се извършва с докосване на интегрирания горен бутон.

Накратко за Watch Series 6 и Watch SE

И двата смарт часовника ще използват новата операционна система WatchOS 7. Флагманът Watch Series 6 е с още по-изчистен дизайн от предшествениците си, дисплеят му може да работи постоянно, а функциите му са обогатени с повече възможности за измервания – една от тях е за наситеността на кръвта с кислород (Sp02).

По-достъпният от двата часовника е Watch SE, ще е с по-ограничени функции, но също ще измерва т. нар. кислородна сатурация. Тази функция е полезна при носенето на маска заради коронавируса, убедени са Apple. Тя позволява да наблюдавате как маската влияе върху здравето ви.

Ardes.bg предлага смартфоните, таблетите, смарт аксесоарите и лаптопите на Apple и други водещи световни производители.

Loading Facebook Comments ...