Промоция в Ardes.bg: Бизнес компютри с клеймото за качество на ASUS

Фирмите се нуждаят от надеждни и мощни технологии в днешния динамичен свят, за да са в крак с изискванията на своята индустрия. Лаптопите ASUS Expertbook и настолните компютри ASUS ExpertCenter предлагат изключителен набор от предимства за организации от всякакъв мащаб. Те осигуряват на потребителите технологии от най-висок клас, отговарящи на съвременните изисквания.

Изключителната производителност и издръжливата им конструкция са само част от причините, поради които си заслужава бизнесът да обмисли закупуването на устройства от тези две продуктови линии на ASUS. А понастоящем няколко модела са включени в нова промоционална кампания на Ardes.bg.

Промоционалните модели

· ASUS ExpertCenter D5 Tower с 6-ядрен процесор Core i5, до 32GB оперативна памет и до 1TB SSD.

· ASUS ExpertCenter D7 Tower с 6-ядрен процесор Core i5, до 64GB оперативна памет и до 2TB SSD.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]И двете серии настолни компютри позволяват на потребителя да избере операционната система, като хардуерът покрива изискванията на Windows 11.[/notification]

· ASUS Expertbook B1 B1500CEAE-BQ3055. Изключително достъпен 15.6-инчов лаптоп, при който атрактивната цена не е за сметка на металното шаси и системите за бизнес сигурност.

· ASUS Expertbook B1 B1500CEAE-EJ4145X е друго 15.6-инчово предложение, което идва с IPS дисплей, покриващ на 100% цветовата гама sRGB. Подходящ за създаване на презентации и мултимедия. С 4-ядрен процесор и 1 TB SSD.

[notification type=“alert-warning“ close=“false“ ]В промоцията на Ardes.bg ще намерите и 14-инчовият ултрабук ASUS ExpertBook B9 B9400CEA-KC1228X. Той се отличава с магнезиево-алуминиев корпус, профил под 15 мм и тегло само 880 грама. Яркият дисплей (400 нита), гамата 100% sRGB и новото поколение 4-ядрен Core i7, съчетани с говорители Harman Kardon, гарантират първокачествени графики и звук в работата и времето за отмора.[/notification]

Дълготрайност и сигурност на високо равнище

Лаптопите ASUS Expertbook и десктопите ASUS ExpertCenter са проектирани с усъвършенствани функции за сигурност, за да предпазят бизнеса от кибернетични заплахи. Оборудвани са с четци за пръстови отпечатъци. TPM 2.0 модулът осигурява защита на данните, а базираната на BIOS Smart USB Protection предотвратява неоторизиран достъп до машините. Тези компютри се доставят със софтуера ASUS Control Center, който позволява лесно дистанционно управление на множество устройства в мрежа.

Устройствата ASUS Expertbook и ASUS ExpertCenter са проектирани с мисъл за издръжливост и надеждност. Създадени са да издържат на тежки условия на работа и интензивна употреба, което гарантира, че могат да ви служат години наред ремонт или подмяна. Устройствата се отличават и със здрава конструкция и устойчиви на разливане клавиатури, което ги прави идеални за използване в среда, където е възможно да се случат инциденти.

Многофункционалност и лесно използване

Тези лаптопи и настолни компютри са проектирани да бъдат универсални и гъвкави, което ги прави идеални за широк спектър от бизнес приложения. В Ardes.bg ги предлагаме в различни размери, конфигурации и форм-фактори, което позволява на бизнеса да избере подходящото устройство. Устройствата също така са оборудвани с редица възможности за свързване, включително USB-C, Thunderbolt, HDMI и Ethernet портове, което улеснява потребителите при свързването им с различни устройства и мрежи.

Покупката на тези продукти от нашите магазини носи възможности за застраховка на новите ценни придобивки и за удължаване на гаранцията. Ardes.bg е доверен партньор на ASUS и други водещи световни производители на IT техника и периферия. Клиентите ни винаги могат да разчитат и на опита ни в гаранционното и извънгаранционното сервизно обслужване.

Loading Facebook Comments ...