Как да изберете подходящ и достъпен телевизор за гостите на хотела

Хотелиерският бизнес се развива успоредно с технологиите, затова се старае да осигури адекватни развлечения и в самите стаи. Това може да е от решаващо значение за удовлетворението на гостите, които желаят уединение. Правилният телевизор за хотелските стаи или къщите за гости е идеалното средство за постигане на тази цел.

Изборът на перфектния модел за такива стаи представлява многостранно предизвикателство, ако не се доверим на продукт, създаден специално за тази цел. В наши дни гостите очакват хотелските телевизори да съвпадат или да надминават размера и качеството на техните у дома. Средният размер на екрана отбеляза значителен ръст през годините, като от 2017 г. като че ли намери „златната среда“ при 42.6 инча, но от от известно време 50-инчовите модели са на път да ги изместят.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Определянето на подходящия размер на телевизора за хотелски стаи включва отчитане на фактори, като разстояние за гледане, разделителна способност, подредба на стаята и ъгли на видимост. По-високите разделителни способности стават решаващи за по-големи екрани, като Full HD 1080p се предпочита за модели до 42 инча, а 4K Ultra HD се налага при 50- и 60-инчовите. По отношение на 4К резолюцията хотелиерският бизнес все още е консервативен, но изискванията на гостите са на път да се наложат.[/notification]

Hospitality TV като отделен продуктов сегмент

Специалните телевизори за хотели представляват самостоятелна категория технологични решения. Обикновено се наричат Hospitality TV. В зависимост от ценовия клас, те предлагат някои функции, с които се открояват от стандартните телевизори за дома.

Портфолиото на Ardes.bg се обогати с нови продукти от този сегмент, които могат да са изключително интересни за собствениците на големи хотелски вериги. Също – за малки семейни хотели и къщи за гости. Това са телевизорите KIVI, някои от които са подходящи за гостите на вашия бизнес. Препоръчителни са тези с размери от 32” до 65”.

Кои са универсалните изисквания и в каква степен KIVI ги покриват?

• Hospitality TV трябва да имат поне Full HD резолюция и да предлагат функция Pay-per-view (PPV), за да може потребителят да гледа дори платено съдържание с добро качество. В наши дни към изискванията за такива продукти можем да добавим и наличието на смарт платформа. Моделите на KIVI, предлагани в Ardes.bg, покриват тези критерии.

• Много хотели и подобни места за настаняване на гости вече позволяват на клиентите да използват стрийминг услуги: Netflix, Amazon Prime и YouTube. Това го позволяват и моделите на KIVI, които можете да закупите от нашия онлайн магазин или физическите ни търговски центрове.

• Можете да се инсталирате специални хотелиерски приложения от App хранилището или собствено разработено приложение на вашия хотел. Това дава възможност на гостите да поръчват храна в стаята си, да разглеждат информация за другите услуги на хотела, да правят резервации и други дейности директно от телевизора в наетата стая.

[notification type=“alert-warning“ close=“false“ ]Всички модели KIVI са със стандартен VESA монтаж, позволяващ при желание или необходимост разполагането им на стена. Те се предлагат и със стойка. Също така тези телевизори имат 24 месеца гаранция + 36 месеца за целия екранен модул, включващ панела и LED подсветката. С това те също покриват други изисквания за Hospitality TV.[/notification]

Нашите предложения предлагат популярните интерфейси за свързване на плейъри и външни източници на съдържание – HDMI, USB и др. Благодарение на това, гостите могат да възпроизвеждат файлове от собствени източници – флаш памети и дори лаптопи. Това е безценно както за киноманите на ваканция, така и за хората на бизнеса, свикнали на удобството от големи екрани.

Loading Facebook Comments ...