Инж. Димитър Димитров се включи в инициативата „Обядвай с шефа“

Инж. Димитър Димитров се включи в инициативата "Обядвай с шефа"

Инж. Димитър Димитров, управител на Ardes.bg, се включи в инициативата „Обядвай с шефа“. Той се срещна с двама от младежите, които са кандидатствали в програмата на Talent Club. Георги Златанов и Златин Манахов имаха възможност да чуят историята зад успеха на Ardes.bg и да споделят своите предприемачески идеи пред инж. Димитров.

„Благодаря на Георги и Златин за приятната компания и надеждата, която ми дадоха, че има млади хора, които искат да се развиват в България. Запознах се с техните бизнес идеи и инициативи. Още от 2-ри курс имат вече предприемачески идеи и работят за тяхното развитие.

Споделих моя опит и дадох съвети, които могат да са им полезни. Вярвам, че ще успеят в живота и бизнеса, защото са силно мотивирани и действат за постигане на мечтите си.“, сподели инж. Димитров.

Ardes.bg активно подпомага инициативи свързани с обучението и мотивацията на младите хора в страната. Компанията подкрепя движението „Сподели и Вдъхнови“, което има за цел да подобри образованието в България и да вдъхне кураж на младежите, които искат да реализират своите бизнес идеи.

Loading Facebook Comments ...