ASUS M51Vr-AP129 – достоен заместник на Asus M51Vr-Ap138

Asus M51VR series

Със своята мултимедийна серия М51, лаптопите ASUS завоюваха стабилни позиции на българския пазар. Благодарение на своя атрактивен дизайн, отлични технически параметри и надеждност лаптопите ASUS от серията M51Vr станаха предпочитан избор за много клиенти.

След безспорният успех на модела Asus M51Vr AP-138, който в началото на месец февруари се разбра ,че се спира от внос в България, Ardes.bg в духа на традициите отново ще предложи на своите клиенти отлично решение с ненадминато съотношение цена/качество в лицето на модела Asus M51Vr-AP129 .

ASUS M51Vr AP-129 е с 15,4 инчов дисплей с разделителна способност 1280х800 пиксела, отличени показатели за яркост, контраст и ълги на видимост.

Asus M51Vr-AP129 разполага с отличен двуядрен процесор Intel Core 2 Duo T3200 работещ на 2GHz с обем на кеша 1MB . В ежедневно използвани приложения, програми и игри процесорът показва отлична производителност , съизмерима с тази на моделите от по-високи и скъпи серии. Например разликата с моделът от 5-та серия- Т5800 , който също работи на 2 GHz, но е с обем на кеш паметта от 2МВ , е под 10% , като в зависимост от приложението тази разлика може да е и под 3% . Разлика , която както може да се досетите на практика е невъзможно да се усети в ежедневни задачи като Skype, ICQ, писане на Оffice документи , мултимедия, и др . Както знаем в игрите жизненоважна е честотата на която работи процесорът , като големината на кеш паметта оказва минимално влияние в/у крайната производителност .

laptop Asus M51VR ap129-test Cpu T5800 vs T3200

От тестовите резултати се вижда ,че Т5800 е съвсем малко по бърз от Т3200

А освен с отличен двуядрен процесор , в моделът M51Vr-AP129 е използвана дискретна видео карта ATi Radeon HD3470 с 256MB собствена памет, която сигурява добра производителност за графични приложения ,  обикновени 3D игри и пълна поддръжка на HD видео. Стандартно лаптопът идва с обем на оперативната памет 2GB DDR2 800Mhz с възможност за разширяване до 4GB срещу допълнително заплащане от 40лв само в Ardes.bg . Големината на твърдия диск е 320GB SATA2 , обем напълно задоволяващ нуждите на повечето потребители. В плюс е и вграденият Bluetooth , който отсъства при ASUS M51Vr-AP138. Други екстри са лъскав черен капак, стилен и здрав корпус , въртяща се цифрова 1.3Мpix камера, безжичната мрежа с поддържа на последният към днешна дата  ”N” стандарт . Моделът има HDMI порт за връзка към LCD телевизор с FullHD playback , IEEE1394 за връзка към цифрова камера, e-SATA порт за връзка с външен хард диск , 4 x USB 2.0, картов четец за 8 вида карти . Аудио подсистемата е представена от :

Azalia compliant audio чип , със 3D ефект & full duplex .
-вграден Digital Array микрофон
Dolby Sound Room certification
-качествени Altec Lansing говорители.

Важна за споменаване екстра на моделът АР-129 е и 340mm Full keyboard with numeric keys, понеже при лаптопите много потребители са се сблъсквали с нагъчкани Keyboards и неудобството да превключваш с Fn Button-а на Numeric Pad, „отрязвайки“ половината бутони по клавиатурата за това.Asus M51Vr ap129 keyboard

Asus M51Vr AP 129 е с размери 36.5 x 26.9 x 2.8 – 4.0 cм (дължина/ширина/височина) и тегло от 2,95кг с батерията. Самата батерия е 6 клетки , 4800mAh, като времето на автономна работа на лаптопа на батерия е около 2,5 до 3 часа в зависимост от натоварването и използваните приложения.

В комплекта на лаптопа има важен за повечето потребители подарък – чанта Targus BAG произведена специално за ASUS + мишка Logitech Mouse/USB, също произведенa специално за ASUS. Това Ви спестява евентуалното закупуването на отделни такива.

2 години международна гаранция за хардуера на лаптопа и 1 година гаранция за батерията и зарядните устроства (battery pack) + гарантиран сервиз до 48 часа за страната и 24 часа за София

В обобщение можем да кажем , че Asus M51Vr-AP129 е отличен мултимедиен лаптоп на атрактивна цена предлагана от Ardes.bg , който разполага с всички по-важни екстри, мощен и бърз съставен хардуер , здрав корпус и надеждна гаранция. И към това прибавете името ASUS – производител константа на пазара от дълги години, поддържащ едно стабилно високо ниво на качество и сигурност във всички свои продуктови линии.

Ap129 Asus M51vrAsus m51vr camera

Ardes.bg има удоволствието да Ви покани в своя нов шоурум , намиращ се на адрес Шар 1 (до осветителен център Габровски, срещу Пикадили център ) – , да разгледате асортиментът от лаптопи ,различни модели настолни и преносими компютри, LCD монитори и периферия. Заповядайте !!!

Loading Facebook Comments ...