Eпични гейминг приключения с превъзходните монитори на ASRock

Когато става въпрос за периферни устройства и хардуер за игри, ASRock е реномирано име в технологичните среди. Компанията е основана през 2002 г. и бързо расте, като се свързва с иновации и авангардни решения за бизнеса и частните потребители. През годините ASRock разшири продуктовата си гама с графични карти и монитори за игри, които отговарят на изискванията и на най-претенциозните съвременни геймъри.

Ангажиментът на ASRock към напредналите технологии и висококачествените продукти е ясно изразен в нейната линия геймърски монитори Phantom Gaming. Ще се задълбочим в характеристиките на три изключителни модела: PG27Q15R2A, PG32QF2B и PG34WQ15R2B. Всички те понастоящем са част от атрактивна промоция на Ardes.bg.

1. ASRock Phantom Gaming PG27Q15R2A

PG27Q15R2A е 27-инчов извит монитор, проектиран да осигури завладяващо игрово изживяване. С разделителна способност 2560 x 1440 пиксела, контрастно съотношение 4000:1 и честота на опресняване до 165 Hz, този модел осигурява кристално чиста графика и плавен геймплей без артефакти. Поддръжката на AMD FreeSync Premium допълнително подобрява визуалното изживяване, като елиминира насичането и разкъсването на екрана в сложни сцени.

PG27Q15R2A може да се похвали с широка цветова гама, покриваща 110% стандарта sRGB и 87% от кино палитрата DCI-P3, което го прави идеален за създаване на съдържание и професионални приложения. Мониторът разполага и със сертификат VESA Display HDR400, осигуряващ живи и реалистични цветове с открояващи се детайли. Чрез вградените функции и технологии Flicker-Free и Low Blue Light се дава приоритет на благосъстоянието и здравето на очите на потребителите по време на продължителни игрови сесии.

2. ASRock Phantom Gaming PG32QF2B

Търсещите по-голям екран ще останат очаровани от 32-инчовия PG32QF2B. Този монитор има разделителна способност 2560 x 1440 пиксела, контрастно съотношение 3000:1 и честота на опресняване до 165 Hz. Не е забравена технологията AMD FreeSync Premium, а популярните цветови стандарти се покриват, както следва: 92% DCI-P3 и 116% sRGB.

ASRock включва Wi-Fi антени директно в монитора, осигурявайки допълнително удобство и гъвкавост за потребителите, търсещи безжична връзка. Можете директно да възпроизвеждате съдържание от смартфони и други мобилни устройства. Безжичната свързаност позволява монтаж на стена без кабели за по-добра естестика на геймърското леговище.

3. ASRock Phantom Gaming PG34WQ15R2B

PG34WQ15R2B се откроява със своя 34-инчов извит дисплей и резолюция 3440 x 1440 пиксела. Благодарение на ултраширокото съотношение на страните 21:9, този монитор предлага кинематографично игрово изживяване. Нативният контраст е 3000:1, а честотата на опресняване достига 165 Hz.

Освен наличието на AMD FreeSync Premium и в този модел, покритието на популярните цветови гами е: 115% sRGB и 91% DCI-P3. Тук къщо са налични Wi-Fi антени и технологиите Flicker-Free и Low Blue Light. Това прави монитора PG34WQ15R2B върховен избор както за геймърите, така и за създателите на съдържание.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]И трите модела разполагат с популярните интерфейси за свързване, като HDMI 2.0 (х2) и DisplayPort 1.4. Мониторите имат вградени високоговорители с мощност 2W. Стойките позволяват завъртане около оста, регулираща се височина и наклон на дисплея.[/notification]

Защо да ги купите от Ardes.bg?

За да изпитате напълно възможностите на тези геймърски монитори на ASRock и да получите невероятно изгодни цени, е изключително важно да направите покупката си от надеждна и ориентирана към клиента търговска верига. Ardes.bg се откроява като предпочитан избор, предлагащ индивидуална консултация и компетентни насоки за избор на най-подходящия модел, съобразен с вашите възможности и потребности.

Също така Ardes.bg вече над 25 години се радва сред клиентите си като доверен ИТ експерт с безупречно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Loading Facebook Comments ...