Лаптоп Acer Aspire с 3D или Touch функции

3d-laptop

Acer обявиха, че смятат да пуснат лаптоп с 3D картина. Такъв 3D компютър ще може да закупите от Ardes.bg към края на месеца и началото на следващия. Моделите ще поддържат 3D филми и много други нестандартни функции относно изображението. Естествено появяването им е свързано с новата още по триизмерно изглеждаща операционна система Windows 7.

Acer Aspire 5738D – 1599лв.

acer-aspire-5738d

От този революционен модел може да очаквате 3D режим за гледане на филми, снимки, дори ще може да разгледате планетата триизмерно чрез Google Earth. Картината ще наподобява 3D кино, като в комплекта ще има и 2 чифта очила за гледане на 3D. Специален софтуер ще се грижи за възможността за преобразуване на почти всички видео и графични формати в 3D картина.

Възможно е и да се играят игри в 3D режим, като по-новите имат специален драйвер TriDef Ignition, за да Ви гарантиран максимално удоволствие от играта. Тук може да намерите списък с всички игри, които имат разработен профил за 3D режим. За всички останали, които не са в списъка се грижи специалният TriDef софтуер, инсталиран на лаптопа, въпреки че не се справя еднакво добре с всяко заглавие.

Може да поръчате Acer Aspire 5738DG на цена 1599лв в комплект с 2 чифта 3D очила за гледане на филми тук.

Acer Aspire 5738P

acer-aspire-5738p

Тази модификация на серията ще предлага touch функции на дисплея. Екранът няма да може да се върти на 180 градуса, като tablet, но ще се предлага със специална стойка за по стабилно закрепване на дисплея. Чрез сензорния дисплей ще може да обработвате видео и графики с движения на ръката, а не на мишката.

Очаквана цена: малко над 1600лв.

Очаквайте още по темата и технически данни за моделите скоро…

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Ако статията Ви е харесала може да гласувате за нея с бутона „свежо“.

Loading Facebook Comments ...