Ardes.bg получи приза „най-добра покупка“ на PC Magazine

pcmagazine-pc

В последния си обзорен тест на асемблирани компютърни конфигурации, българското издание на реномираното списание PC Magazine определи система на Ardes за „избор за най-добра покупка“.

Компютърната конфигурация е базирана на процесор Intel Core i3-530 от най-ново поколение, с тактова честота 2.93GHz и 4MB кеш памет. Дънната платка е Gigabyte GA-P55-UD3L, с чипсет Intel P55 и бъдеще пред нея (съвместима е с всички следващи процесори Intel – Socket LGA 1156). Оперативната памет 4GB DDR3-1333MHz и графичният адаптер Sapphire Radeon HD 5670, с 512MB GDDR5 собствена видео памет са съобразени с изискванията на повечето игрови заглавия. Към всичко това, добавихме и 500GB твърд диск SATA II 3 Gbps със 7200rpm скорост на въртене на дисковете и DVD записващо устройство LG.

Нашата компютърната система дължи приза си и на качествената кутия Cooler Master, серия Elite, комбинирана с бавнооборотна охлаждаща перка с диаметър 120мм. Гаранция за стабилност и възможност за бъдещ ъпгрейд, Ви осигурява и захранващият блок от висок клас – Cooler Master RS-400 с мощност 400W и 120мм вентилатор.

Цената на конфигурацията виж тук.

„Най-добрата покупка“ на компютърна система, може да направите онлайн на www.ardes.bg или да заповядате в нашия специализиран магазин за лаптопи и компютри в град Варна, ул. Шар 1.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...