Лаптоп Sony Vaio – ревю на моделите за 2010

sony-vaio

Един от най-важните критерии при избор на компютър е качеството на екрана.Сега VAIO прави нова крачка напред с новата серия от новаторски дисплеи VAIO.

Всички тези дисплеи се характеризират с широки екрани със съотношение 16:9, висок контраст и устойчивост срещу надраскване. От японската компания предлагат дисплеи за всички бизнес нужди или за забавление, от ежедневната работа с компютъра до усъвършенствано редактиране на снимки.

Дисплеи VAIO

VAIO Display

Има широк екран със съотношение 16:9 с висок контраст за получаване на ясни добре очертани изображения и ефективни приложения.Има издръжливо LCD покритие, което увеличава устойчивостта срещу белези и драскотини и осигурява безпроблемна работа на открито. Удобен за пътувания.

VAIO Display Plus

Притежава всички качества на VAIO Display и допълнително към това е удобен за гледане на широкоекранни филми под всякакъв ъгъл, дължащо се на восокоефективното анти-рефлекторно покритие, което разсейва отблясъка на екрана и улеснява разглеждането на изображения на открито.

VAIO Display Premium

VAIO Display Premium използва нов стандарт с NTSC съотношение от над 100%, за да постигне наситена реалност картина с милиони цветове и изключителна яркост. Съществува и важна характеристика за сериозно фоторедактиране при работа с графични приложения, които изискват точно цветово възпроизвеждане.

Всички цветове, които човешкото око може да види със съответната яркост. Най-новата многолампова технология увеличава яркостта на VAIO Display Plus, за да постигне отлична дълбочина и плътност на образа.

Мобилност

Не можете да си позволите да стоите на едно място. Леснопреносимите компютри VAIO ви позволяват да вземете всичко със себе си. С технологиите на SONY за запазване живота на батерията, LED осветлението на екрана и функциите за управление на мощността, плюс новите серии мобилни процесори Intel Core процесори, можете да увеличите вашата мобилност. 3G и вградената безжична WAN комуникации предлагат винаги високоскоростен интернет, когато имате покритие. Вградените Motion Eye камери и микрофони ви позволяват да споделите всичко – с клиенти, колеги, приятели и семейство.

Серии:

Z Серия

Тънък и лек компютър с луксозен корпус от карбонови влакна с най-новите технологии. Има перфектен размер на екрана за професионалисти с вграден VAIO Everywair 3G.

VAIO Display Premium с висока резолюция HD с 95% Adobe RGB цветова репродукция

– 3G мобилно широколентово предаване VAIO Everywair Advanced Hybrid Graphics с 1GB VRAM за изключително плавно 3D изображение

– Тегло под 1,41 кг и живот на батерията до 6 часа

Y Серия

Доказана производителност с Intel Core 2 Duo процесор. Гарантиран живот на батерията до 9 часа, благодарение на нововъведения на технологията VAIO.

– Тънко покритие от магнезиева сплав и ниско тегло по-малко от 1,8 кг

– Бутон VAIO за отваряне на Media Gallery и бутон ASSIST за дотъп до VAIO Care

F Серия

Напълно оборудван за цялостно развлечение на киноманите, фоторедакторите и геймърите. Оборудвани с новия Intel Core i7 процесор с Turbo Boost Technology, Full HD екрани, Dolby Home Theatre. Творчески помощник, създаден да забавлява.

Full HD VAIO Display екрани с Blu-ray за върхово HD забавление

– Светочувствителен сензор за автоматично регулиране на яркостта и бутон за изключване на дисплея

Серия Е (14 инча)

Компактен и преносим компютър Lifestyle в различни цветове, лесен за пренасяне и използване. Изключителна производителност на Intel Core i3 процесор. Творчески стил и цветен изглед.

– Висококонтрастен широкоекранен (16:9) дисплей на VAIO

– Бутон WEB за бърз достъп до интернет

– e-SATA и 4 USB връзки за бързо прехвърляне на данни

Серия Е (15,5 инча)

Компактен и преносим компютър за ежедневна работа и забавление, работещ с последните процесори Intel Core i5 или i3. Достъп до мрежата с едно докосване, бутон ASSIST за незабавна помощ от VAIO, клавиатура в цял размер с пълен цифров панел.

– Висококонтрастен широкоекранен (16:9) дисплей на VAIO за ярко мултимедийно забавление

– Бутон WEB за бърз достъп до интернет

– e-SATA и 3 USB връзки за бързо прехвърляне на данни

– Intel Turbo Boost Technology – за автоматично ускоряване на работата на процесора при необходимост

Серия W Мини VAIO

Малък и перфектно пригоден за свързване към вашия онлайн свят.Достатъчно здрав, за да се справи с живота в движение.

– Висококонтрастен широкоекранен (16:9) дисплей на VAIO за ярко мултимедийно забавление

– До 250 GB харддиск за записване и редактиране на мултимедийно съдържание

– Клавиатура с напълно изолирани клавиши с нормален размер

Това са моделите на Sony и техните отличителни черти за тази година.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Вижте нашите предложения за Sony VAIO.

Aко статията Ви е харесала можете да гласувате за нея с бутона „Свежо“.

Loading Facebook Comments ...