6 неща, които очакваме от Apple на 1-ви септември.

apple-novini

Следващата сряда – 1-ви септември 2010г – Apple ще направи изявление за бъдещи доработки и нови продукти. Какво още очакваме да чуем на събитието?

1. Apple TV (iTV)

Според слуховете очакваме устройство с възможностите на iPod touch (без сезнзорния дисплей), което се включва директно към телевизора. Устройството ще използва iOS и очакваната цена за щатите засега е 99$ без собствена памет. Звучи интересно, но дали ще се предлга и у нас и как точно ще изглежда можем само да гадаем.

apple-itv

2. iPod Touch с видео камера

Крайно време е iPod Touch да се сдобие с видео камера. Apple инвестираха милиони в рекламната кампания FaceTime и в същото време мултимедийния плейър все още няма видео камера. Молим се Apple да му вградят същата като на iPhone 4. Портативен мултимедиен плейър, който може да записва HD видео – звучи чудесно.

3. 99 цента за TV предаване

Вероятно в iTunes ще се появят телевизионни шоута и сериали на стандартната цена 0.99$, но едва ли и в България.

4. Коренна промяна в iTunes

Говори се за тотална промяна в закупуването на съдържание от iTunes. Идеята е да се плаща за песен, но тя да не се изтегля на телефона Ви, а да получавате права да я слушате онлайн. Ако този формат се развие възможностите пред iTunes изглеждат безкрайни

5. Всичко работи заедно

Няма ли да е страхотно, ако можете да споделяте приложенията, песните, филмите и игрите си на iPhone с iPad, без да ги прехвърляте. Нужно е само да са в една Wi-Fi връзка. А и с бъдещия iTV може би ще е възможно да играете игра на телевизора си и да използвате iPhone-а си за безжичен джойстик.

6. Малко повече памет ако може.

Ако Apple решат да направят iPod touch с 128GB ще пренесат устройството в нова „сфера“ – ще се превърне в помощник, когато сте далече от вкъщи, защото ще разполагате с външен твърд диск в джоба си.

Дали ще сме свидетели на напълно нов продукт – iPad mini – никой не знае със сигурност.

Очаквайте новини от изявлението на 1-ви септември.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...