DELL XPS 15 – премиум лаптоп

През месец януари, на изложението International CES 2011, Dell показаха XPS 15 – най-новaтa серия мултимдеийни лаптопи. На това изложение бяха показани и други нови модели на XPS серията, а именно XPS 17. И двата модела са снабдени с най-новите Intel Core i процесори както и с елегантен дизайн.

Тази линия лаптопи ще разполагат с дву и четири ядрени Intel процесори i3, i5 и i7 от ново поколение и ще има и използващи нашумялата наскоро платформа на Intel – SandyBridge. Това би означавало по-висока производителност и по-ниска електроконсумация. Подобрени графични опции и слот поддържащ до 8GB оперативна памет. Тези лаптопи ще бъдат подходящи за всякакви цели. Работа с мощен софтуер или играене на нови 3D игри, обработване на видео не биха представлявали пречка за новите машинки от DELL.


Всички модели разполагат с DELL Sage софтуер, който е създаден за да ви осигури лесен достъп до всичките ви музикални, видео файлове, както и до любимите ви снимки и пр.
Актуализираните системи запазват най-доброто от предшествениците си – NVIDIA Optimus технология, която ще ви осигури допълнителна графична мощност когато имате нужда, възможност за възпроизвеждане на Blue ray видео, страхотен звук от Waves MAXXAudio 3 и JBL говорители (ново тук е мини суб буфер намиращ се на долната страна на лаптопа), сертифицирана от Skype 720p HD камера, както и 2 от новия USB 3.0, естествено и HMDI. В комплекта интерфейси влизат още: eSATA порт и Mini Display порт.

Ето и някои от основните характеристики, които клиентите могат да очакват:

  • очаква се поддръжка на новите SandyBridge процесори
  • i7 версията вече поддържа Optimus технологията за оптимизиране на графика
  • широкоекранен WLED дисплей
  • клавиатура от тип – „остров“
  • NVIDIA видео карти за игри
  • подобрената XPS линия предлага Skype сертифицирана уеб-камера, JBL говорители и USB 3.0

Виж всички Dell XPS 15.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...