Кои таблети са най-желани?

 

koi-tableti-sa-naj-jelaniТаблетите са едни от най-новите изобретения в модерния и постоянно развиващ се технологичен свят и убедително се налагат на пазара. Заради своята компактност, преносимост и голям набор от функции, те стават особено търсени от хора, чиято работа е свързана с постоянно движение и пътувания.

Сега ще ви запознаем с най-продаваните таблети за 2011 година, които са задвижвани от операционната система Android. Определено, битката ще бъде равностойна.

Asus Eee Pad Transformer

За него можем да кажем, че е достатъчно функционален и надежден и че е достоен заместник на вашия лаптоп. Моделът е направен така, че да може да се свърже към физическа клавиатура и по този начин получавате един симпатичен нетбук. Перфектно съчетание между мощност и красив външен вид –  не случайно е най-търсеният таблет у нас тази година.

Samsung Galaxy Tab 10.1

Без да прекаляваме в хвалбите, Galaxy Tab 10.1, определено е голямо постижение за компанията Samsung. Таблетът е по-тънък и тежи по-малко дори от iPad на Apple, а стилният му дизайн и технически възможности напълно оправдават неговата цена.

Sony Tablet S

Sony отдавна са показали, че са едни от най-добрите в това, което правят и за пореден път ни убеждават в своите безгранични възможности. Доказателство за това е таблетът Sony Tablet S, който освен със забележителния си дизайн и бързина, ще ви примами и с това, че можете да играете безпроблемно PlayStation игри.

Motorola Xoom

Трудно бихме могли да скрием адмирациите си към този таблет. За малките си размери, той предлага наистина впечатляваща изработка, бързина и издръжливост на батерията.

Toshiba AT100 / Thrive

За разлика от по-горе изброените модели, този определено изглежда доста внушителен със солидната си изработка. Най-голямото предимство на устройството е, че е снабдено с USB и HDMI портове, което предоставя по-голямо удобство и гъвкавост на притежателите му.

LG Optimus Pad

Идва ред и на този красив модел, произведен от LG. Уникалното при тази джаджа е, че поддържа 3D технология, разполага с две 5–мегапикселови камери и е много красив на външен вид. Ако искате, обаче да се насладите на гледането на 3D, ще трябва да свържете таблета към телевизор, който може да възпроизвежда такива филми, тъй като устройството няма 3D дисплей.

Acer Iconia Tab A500

Тази машина доста нашумя в България и това определено, не е случайно. Невероятното съчетание между стилен дизайн и отлични технически данни, е трудно да остане скрито за хорските очи. Той е толкова тънък и лек, че дори ще забравяте, че го носите със себе си.

Acer Iconia Tab A100

Освен, че е стилен и елегантен е и един от най-евтините таблети на пазара. Ако не сте в състояние да отделите голяма сума за покупката на невероятен модел подобно устройство, но имате спешна нужда от таблет, то Acer Iconia Tab A100 ви идва на помощ в най-подходящия момент. Той по нищо не отстъпва на конкурентите си, така че няма да сгрешите с неговата покупка.

Samsung Galaxy Tab

Този модел е по-стар от останалите изброени джаджи,но фактът че все още е доста търсен, сам говори за себе си. В момента се продава на много изгодна цена.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...