Motorola Droid 4 – един страхотен смартфон

motorola-droid-4

На  изложението CES 2012, потребителите имаха възможност от близо да се запознаят с новия модел смартфон на Motorola – Droid 4. Droid 4 има тънък профил, двуядрен процесор, LTE свързаност и невероятна QWERTY клавиатура. През последните месеци толкова много се шумя около това устройство и сега е време да ви го представим.


Клавиатура

Оригиналната Droid клавиатура не беше толкова добра, но специалистите от Motorola са направили всичко възможно през последните години, за да поправят този недостатък, така че Droid 4 да е снабден с невероятно удобна клавиатура. Тя се състои от 5 реда и завършва с цифров  ред, като по този начин, вече няма нужда да задържате Alt и след това да натискате бутон, за да въведете адрес или някакъв номер.

Леки подобрения са направени по дизайна. Бутоните се натискат лесно и удобно. В допълнение може да кажем, че всеки бутон има подсветка и е произведен от висококачествена пластмаса.

 

LTE и други характеристики

Освен отличната си клавиатура, новият Droid не пести от задължителните характеристики, за да бъде максимално полезен и функционален. Телефонът работи с 1.2GHz двуядрен процесор, има 16GB вътрешна памет (с Micro SD слот), 4-инчов 940×540 пиксела дисплей (не AMOLED), 1GB RAM, 8MP задна камера и 1.3MP предна камера.

Батерията на телефона издържа около 12.5 часа на разговори, преди да има нужда от зареждане.

Droid 4 също е страхотен телефон, но главния му недостатък е липсата на 4G LTE. За щастие, Motorola най-накрая отстрани този недостатък в Droid 4. Droid 4 има пълна 4G LTE свързаност. Комбинация от тънък профил и ъпгрейднат дизайн, новият Droid 4 е най-накрая телефон, който не изисква от любителите на физическата клавиатура да правят големи жертви, относно скоростта на свързване или бързината на процесора.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...