Някои от най-добрите приложения в Chrome Web Store

chrome-web-storeТук ще ви представим някои от най-добрите приложения в Chrome Web Store. В онлайн магазина ще намерите изключително голямо разнообразие на познати и непознати приложения, което може да бъде доста объркващо за вас. Няма смисъл да пълните устройството си с неща, които само ще заемат място и са напълно излишни. Всички от тези приложения, с които ще ви запознаем, работят еднакво добре на Chrome браузъра за Windows, Mac и Linux.

Turn Off the Lights

Това приложение има само една функция, но я изпълнява безупречно. Отворете страница, където ще ви се зареди интересно видео, кликнете върху иконата с електрическата крушка в адресната лента и яркостта на екрана ще се намали, фокусирайки вниманието ви върху видеото.

 

Feedly

Представителен в изчистен и атрактивен формат, Feedly представлява агрегатор за RSS новини. Притурката позволява на емисиите да бъдат разделени в категории и предлага изобилие на интегриране на социални мрежи за лесно и бързо споделяне. Има и мини тулбар, който се намира в десния ъгъл на дисплея и можете  без проблем да добавяте сайтове във вашите news feed-и .

 

Aviary Image Editor

Безплатният cloud редактор на изображения Aviary, е снабден с достатъчно функции, за да ви бъде страхотен помощник. Програмата изглежда подобно на  Photoshop и предоставя много допълнителни функции за просто един  безплатен редактор на снимки.

 

GoodFood

GoodFood доставя множество рецепти от списанието на BBC в атрактивен формат. Рецептите могат да бъдат търсени по съставки или сортирани по вид. Всяка от рецептите е придружена с подробни инструкции и високо-резолюционни снимки, където ястията изглеждат направо страхотно.

 

MeasureIt

Това приложение е за уеб дизайн, помагайки ви бързо да установите размера на уеб изображенията. Кликнете въру иконата с линийката и очертайте  съответната графика, а след това  приложението ще ви предостави размера в пиксели.

 

ScribeFire

Безценен инструмент за автори на повече от един блог. ScribeFire ви позволява да създавате единична статия и да я публикувате на няколко различни места наведнъж.

 

Web of Trust

Въпреки че имате защита от зловредния софтуер, който тормози Windows, Web of Trust няма да ви бъде излишен. Приложението индексира със зелено, че сте в безопасност в Интернет, а обозначените с червено сайтове е по-добре да отбягвате. Към програма има включена и функции за безопасност на децата, която позволява на родителите да имат някакъв контрол, докато децата им се ровят в Интернет.

 

Autodesk Homestyler

Това е страхотно уеб приложение за тези, които искат да обновят своя дом. Дизайнът на стаята се променя чрез плъзгащата система, която облекчава обичайната сложност, асоциирана със софтуер от такъв вид. Възможността да лавирате между 2D и елегантните 3D изгледи е изключително впечатляваща.

 

TabCloud

Това приложение улеснява синхронизирането на раздели между отделните браузъри, позволявайки ви да прехвърлите например сърфираща сесия от вашия Chromebook до вашето PC. Преместването на сесия между компютрите изисква само няколко клика с мишката. Позицията на разделите може да бъде променяна, чрез отварянето им в различен ред, а връзките имат възможност да бъдат преименувани.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...