Топ 10 безплатни апликации за Android за месец Април

Предоставяме Ви втора част на новата ни рубрика „Топ 10 приложения за месеца“. Най-интересните, полезни и забавни приложения за Андроид за месец Април!

  1. Any.Do – Безплатен „To Do“ мениджър – Ако имате проблеми с паметта и често забравяте какво трябва да свършите през следващите дни/седмици/месеци, то Any.Do ще се погрижи да Ви напомни всичко в правилният момент.  С приятен и интуитивен интерфейс, както и с възможността за гласово въвеждане на текст, програмата е на първо място в нашата класация.

  2. Apex Launcher – Мощен, бърз  и даващ възможност за пълна персонализация – този лаунчър ще трансформира телефона Ви изцяло. (Работи само на телефони с Android Ice Cream Sandwich)

  3. Angry Birds Space  – Новата част на култовата поредица. С над 50 000 000 тегления, откакто е в Google play, играта отново очарова феновете и се нарежда на 3-то място в нашата класация.

  4. Be Weather – Искате да се разходите сред природата, но се притеснявате дали ще вали? Тази програма ще Ви даде точна прогноза за следващите 7 дни, освен това  имате възможност да видите детайлна почасова прогноза за следващите 24 часа.

  5. AirPush Detector – Все повече програми, добавят новия начин за рекламиране – AirPush,  който създава неудобства на потребителите, чрез показване на реклами във нотификейшън бар-а. Това приложение сканира вашето устройство за нежелан софтуер и Ви известява коя апликация го е инсталирала.

  6. Shazam – Най-популярната програма за идентификация на музика, разпознава всякакви стилове комерсиална музика и дава възможност за споделяне, преглед в youtube и възможност да видите цялата дискография на съответния музикант.

  7. Poweramp – Безусловно най-добрия музикален плеър за Андроид, за съжаление имате право да ползвате безплатната версия само 15 дни.

  8. Tank Hero – Пристрастяваща аркадна игра – идеален убиец на време, докато чакате или пътувате в градския транспорт.

  9. aTorrent – Напълно безплатен торент клиент, без ограничения в скоростта, връзките или торентите.

  10. Screen Off and Lock – Тази удобна програма дава възможност да изключите дисплея от произволен екран, без да се налага да използвате хардуерния бутон на вашето устройство. Като допълнителна екстра, можете да изберете разнообразни ефекти и звуци при отключване и заключване на екрана.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време

Loading Facebook Comments ...