Иновативни 2-в-1 устройства

Иновативни 2-в-1 устройства

Днес имаме няколко страхотни предложения за вас. Става въпрос за доста интересни и нестандартни устройства, които ще ви накарат да останете озадачени.

iLounge: държач за тоалетна хартия + iPod док

Тази странна джаджа поддържа всички iPod модели, които имат док конектор и вграден USB слот за Shuffle. Високоговорителите са скрити на удобно място в държача за тоалетна хартия, а бутоните за навигация са разположени най-отгоре за лесен и бърз достъп.

Е, сега определено няма да изпуснете нито една песен, докато сте в тоалетната.

Тостерът на  Hammacher Schlemmer: радио + тостер

Кой не обича да започне деня си с тост и сутрешни новини? Сега благодарение на Hammacher Schlemmer можете да се наслаждавате на тези две удоволствия с енергоспестяващия уред – Radio Toaster.

Radio Toaster ви гарантира перфектно изпечен хляб и най-актуалните новини по всяко време.

Spacesaver – пералня + мивка

Комбинацията от пералня и мивка се нарича Spacesaver. Това е доста интересна идея и пести значително място във вашия дом. Вие бихте ли се възползвали от подобно  решение?

Eurocopter: самолет + хеликоптер

Хеликоптерът наистина е променил начина, по който се вършат много неща от момента, в който е изобретен. Обикновено хеликоптерът има на върха си един или два ротора, както и един в задната си част. Eurocopter обяви, че този X3 Hybrid, комбинирайки ротори с пропелери, е достигнал много по-голяма скорост, отколкото може да достигне обикновен хеликоптер. X3 вдига 430 км. при предварителните тестове. Това ще бъде удивителен хеликоптер  за спасителни мисии, където скоростта е от решаващо значение.

McCar: кола + скутер

McCar представлява кола и скутер в едно и също време. Целта на колата и компактния скутер е водачът да е в състояние да използва скутера, за да стигне до мястото, което иска, ако крайната дестинация е далече от там, където е паркирал колата. Например нека кажем, че сте оставили автомобила на огромен паркинг в мола и вместо да вървите из етажите, за да стигнете до любимия си магазин, изкарвате скутера от багажника и карате до там.

X Mark I: мишка и калкулатор

Canon изобретиха безжична мишка, която работи също така и като калкулатор. X Mark I се продава само във Великобритания, има Bluetooth 2.0 свързаност и 1200 dpi резолюция и три бутона, включително и колелце за превъртане, с клавиатура поставена под него.

Escopetarra: AK-47 китара

Сезар Лопез, скулптор от Колумбия, взема стари пушки, които са били използвани от паравоенните части в неговата страна и ги превръща в китара. Тази  идея му хрумва през 2003 г., докато свири пред кънтри и вижда как една кола експлодира. В настъпилото объркване той забелязал как охранителите носят пушките си по начин, който прилича на начина, по който се носи китара. След експлозията се появява първата Escopetarra.

Loading Facebook Comments ...