ASUS X501 – Лаптоп на месеца

 

Това е месечното ревю на Ardes, презентиращо лаптопа на изминалия месец. Тук ще можете да прочетете описание на характеристиките на избрания модел, експертни мнения и най-разнообразни ревюта. Всичко, което ще представим на вашето внимание, ще бъде полезно, любопитно и …. провокативно също като този ASUS X501. Веднага бързаме да кажем, че зад всички цифри и букви се крие едно истинско бижу. Възможностите, които ви дава този лаптоп са наистина страхотни и неслучайно, без никакво съмнение сме го обявили за продукт на изминалите 30 дни. Всъщност и самите вие го оценявате по достойнство, ако се вярва на положителните коментари.

 

Asus X501

Asus X501

 

 

И така, за кого е подходящ този модел на ASUS? Практически…. за всеки. Защото на него можете да вършите сериозна работа като програмиране или играене на игри ;), също както да гледате филми или слушате любимите си парчета. Нека се разходим набързо по основните му характеристики и скритите екстри. Така по-лесно ще разберете, че можете да сте собственик на едно малко чудо.

 

X501 Клавиатура

 

Стандартният 15,6 “ инчов монитор е с LED подсветка, така че ще гледате наистина страхотна картина. Време за първа скрита екстра – Ice Cool Technology. Топлината от процесора се отвежда бързо от потребителя и корпусът на X501 ще е винаги значително по-хладен, когато го ползвате продължително време, знаете какво удоволствие е това. Двуядреният процесор на 1.8 GHz е достатъчно мощен, за да вършите едновременно няколко операции, а като добавим и пространство от 320 GB, ще ви кажем само една дума – свобода. Свободата да го използвате за любимите си занимания. Разбира се, за да е пълно удоволствието, ще ви изкушим с аксесоари, на които едва ли можете да устоите. Да, и застраховка на това бижу. Защото знаем истинската стойност на това, което предлагаме.

Както знаете, в Национална верига Ardes.bg имате възможност да платите по няколко начина, да тествате и върнете в двуседмичен (едномесечен) период поръчката си, да получите консултация или професионална поддръжка. Няма смисъл да изреждаме всички бонуси, на които се радват нашите клиенти. Ако искате да сте част от тях, купувайки невероятният лаптоп ASUS X501, е нужно да направите нещо съвсем малко. Да дойдете в някой от нашите магазини или да поръчате онлайн.

Всичко останало е въпрос на …изкушение.

 

X501 изгледи

X501 изгледи

 

Вижте разновидностите тук,  а белият от снимките тук.

 

Благодарение на Любомир Любомиров:

Facebook Google+ Twitter Linkedin

 

Loading Facebook Comments ...