Интервю с колегите – Дилян Василев

Здравейте, приятели!

 

Днес, след дълго (може би не чак толкова) очакване е ред на първия колега от сервиза. От 3 седмици го дебна да ми напише интервюто и все се изплъзваше… Та…това е човекът, който ще ви донесе онлайн поръчката във Варна, ще ви пусне една шега и ще изчезне също толкова бързо, колкото се е появил. Ще ви направи мрежата, ще ви конфигурира лаптопа и още какво ли не…факир. Човекът –  почерпка, легендарният в офиса… левъл 99999 гранд мастър шегаджия – Дилян Василев!

 

Дилян Щерев - Легендарния

Дилян Василев – Легендарния

 

– Привет! Представи се!

Здравейте ! Аз съм Дилян Василев на 27 хиляди години (с баба Лили да не сте набори?). От Варна съм. Като хоби мога да кажа , че последно време съм се зарибил да цъкам здравата Diablo 3. До толкова, че друго не правя след работа , но Diablo 3 без вино или бира не върви! :) Друго, с което се занимавам е, че отглеждам чинчили (това е интересно…), които са доста интересни и уникални животни. Бачкал съм в 2 компютърни зали , бил съм инструктор в боулинг зала на Златни пясъци, продавал съм 1 седмица телефони :) . (само дето не си бил на магистралата…. да продаваш лимонада) Голям киноман съм и харесвам да слушам чалгичка или гръцко, стига да вървят с хубава компания. :)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

В Ардес започнах на 28.01.2008 г. (час и минута?) Търсих си работа точно по специалността ми и да се занимавам с хардуер. Питах дали търси хора шефа и той ми отговори да пусна автобиография и стана чудо (алилуя) и ме взе.(под мишница) :) Тогава не бях чувал фирмата. Бяхме малък офис на улица Цар Асен. Работихме 7-8 човека малък , но сплотен екип.

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

Работата я намирам доста интересна , динамична , предизвикателна и доста физически трудна. Поне , ако не друго станах специалист в паркирането по центъра! Опела е  като танк, докато пипне кофата за смет и си е направил място за паркиране!!! (хай-тек автомобил…имам чувството, че ако имаше логото на фирмата, заплатите ни щяха да отиват по глоби от КАТ) Бих подобрил служебния опел с такъв с климатик, че лятото трябва да си слагам кърпа зад врата , че да обира потта. :) (погледни от добрата страна, безплатна сауна)

 

– Най- интересният ти клиент?
О, за 5 години в Ардес съм видял всякакви хора. Най-интересния е кака Веска, която ме изумяваше с въпросите си. Да не изпадам в подробности, Мариян знае за какво говоря. :)

 

– А най- трудният?
Ооооо чичо Митко разбира се(Това не е шефа) (значи за тоя чичо Митко само слушам…всички, освен мен, са го виждали) (предлагаше на единия колега домати за разсад, за да му оправи компютъра) !!!! Просто тоя човек няма угодия. :)

 

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?
В личен план ще разберете скоро (няма да се женя). (ще превъртиш Диаблото?). В служебен , че се научих да кримпя (за непросветените – щраква накрайниците на интернет кабелите с онези странни клещи)  кабели , като японски робот. :)

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?
Ставам всяка сутрин точно 8:30 ,  измивам се, обличам костюма, паля колата и бягам на работа. :)

 

– Любимата ти песен?
Аммммммм може би някоя на Василис Карас :)

 

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?
Целя нов телевизор ! :) Живота сам ще поднесе останалото (масата, стойката, почерпката ще дотърчат от някъде). А след 5 години може би още ще карам белия лебед из варненските улици с малко по-голямо коремче. (да не смяташ да забременяваш?) :)
– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?
Любим ми е колегата Пламен от Кармил. Няма по-луд , готин и забавен тип. А другите са пичове и *цензура*(готини дами) :)

 

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?
Следващия под ножа искам да е инж. Николай Куртев (айде, още 3 месеца и половина няма да имам интервю…). Искам да го питам кога ще почне да разбира от майтап. :)

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?
Митко, кога ще ми вземеш нова кола? :) Ама да е с по-здрава броня и климатик!!! (когато превъртиш Diablo IV и станеш лорд в кралския двор)

 

– Какво ще кажеш за мен? :D 
Ники ти си пич!!!!! И кога ще си купиш Diablo 3 да цъкаме :) (Когато Куртев продаде неговото на загуба, :D което предвиждам, че ще е скоро)

 

– Какво ще кажеш на читателите?
Купувайте , че да има за заплати. :) (и ние сме хора…и ние бачкаме)

 

А в отговор на Илиян?
В отговор на Илко самурая ще кажа , че ще ви поканя като ми дойдат историческите маси, че да има къде да седнем. :) (и под какво да паднем после нали)

 

Loading Facebook Comments ...