Интервю с колегите – Пламен Банов

Здравейте, приятели! Днес успях да взема интервю от колегата, без мрънкане, чакане, забравяне и пр.  (Куртев, не говоря за теб). Днес ви представям завърналия се блуден син на Ардес. Тихия исполин, чаровната усмивка в стил Andy Samberg от песента… един от хората във фирмата с които нямам много контакти и не знам за какво да го бъзикам, но обещавам че ще се върна някой ден на това интервю и ще го редактирам :D Та представям ви един интересен индивид от племето Ардес  – а именно Пламен Банов!

Пламен Банов

Пламен Банов – грешния мадон с голямата вратовръзка :D

– Здравей! Представи се на аудиторията! 

Привет. Казвам се Пламен Банов и съм на 18….опс 28 години (ах ти, хиено, за малко да ти повярвам) :)   И от три години съм във фирмата с известни прекъсвания  къде за кратки и къде… по-дълги периоди. Все още не мога да се концентрирам върху само едно хоби, но акцентирам върху четенето на книги,музиката, авиацията,космоса и не на последно място – компютърните технологии (остава ли ти време за нещо друго?). Иначе стажът ми през годините е преминавал през най-различни трансормации. От оператор в компютърна зала, през обикновен складов работник в слад за микроелектроника, до екскурзовод (похотлива професия… :D if you know what i mean) в един от морските ни курорти. Общо взето в повечето случаи професии свързани с работа с хората, а имено това ми харесва. Някак не си се представям забит в офис, работейки монотонна административна или чиновническа работа.

Пламен Банов - тази снимка знам защо ми даде да я сложа, но ще замълча :D

Пламен Банов – тази снимка знам защо ми даде да я сложа, но ще замълча, гларус :D

 

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

Започнах неочаквано, след няколко месечно търсене на работа тук във Варна.Една сутрин ми звънна шефа- г-н Димитров и следобед  вече бях на интервю. След няколко дни започнах и  работа. Първото ми силно и положително впечтление беше колективът и колегите, спокойната среда за работа и професионализмът. И до ден днешен ме държи :)

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

В момента намирам работата си, като интересна и предизвикателна, а благодарение на колегите е винаги забавна. Единственото, което бих искал да подобря това съм самият аз. Мисля, че пътят към успехите минава през стремежът  към лично самоусъвърсенстване. Иначе колектив и професионализъм не ни липсват :)

– Най- интересният ти клиент?

Всеки клиент сам по себе си е уникален и интересен. Всички са  еднакво интересни, а най-важното е един клиент винаги да бъде доволен и спокоен.

 

– А най- трудният?

Не си спомням да съм имал такъв. Всеки клиент има индивидуални изисквания и възгледи, а моята работа е да ги разбирам. Няма трудни клиенти – просто има слаби търговци (живял съм в заблуда до сега… :D ) :)

 

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

Най-голямото ми постижение в личен план към момента е, че винаги съм бил себе си и съм следвал мечтите си.. Иначе в служебен план смело и откровено мога да заявя, е че работейки рамо до рамо с професионалистите в Ардес е най-голямото ми професионално постижение към момента. (Куртев ще се жени и ще почерпим на неговата сватба за милите думи :D)

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Обикновено тегля една майна на будилника и  удрям палеца на левия крак в прага на вратата, докато бързам към банята (не знам коя инженерна мисъл и по каква причина е решила да вдигне тоя праг толкова високо) (разбирам болката ти) .Правя си кафе, което никога не изпивам и винаги правя грешката да си мисля, че имам време.

 

– Любимата ти песен?

Категорично : Riders On The Storm – The Doors

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

Всичко в живота, имено зависи от това какви цели си поставя човек и най-вече дали ги преследва -отстоява  или ги оставя. А това как се виждам след 5 години е труден въпрос – може би още по-жизен и уверен в онова, което правя..и да не преставам да имам цели. (ех…исках да вмъкна нещо тук, ама продължаваш да ме забиваш…остават ми още 3-ма и след това голямото интервю…а ставате все по-трудни за бъзикане)

 

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Към колегите само положителни емоции имам и си нямам любимец или любимка :) Е може би на някой колеги правя повече кафета, но на другите обещавам че обезателно ще се реванширам (ето откъде Пепито се е научила да прави страшно кафе…ама сега като я няма, ясно кой ще ми прави :D ) :)

 

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?

Ами Ванката. Ванка, кога ще откриваме сезона на пътешествията ? :)

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Кога ще е следващото  тийм билдинг  парти ? :)

 

– Какво ще кажеш за мен? :D

Честно казано не знам, понеже се познаваме от скоро, но ще организираме някое парти с колегите, така че да имаме възможност да разберем повече за себе си :)

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Бих искал да им благодаря за отделеното време,четейки тази статия, както и да им благодаря,че ни се доверяват  за настояща или бъдеща покупка от нас.

В заключение ще кажа, интервюто ми допадна, въпреки че интервюираните стават все по-трудни за бъзик….

Loading Facebook Comments ...