Смартфон на месеца – Prestigio 4300

Голям, здрав, стилен, функционален. Това са само малка част от нещата, които описват топ смартфона за този месец! А той е именно Prestigio 4300!

Смартфон Prestigio 4300

Смартфон Prestigio 4300

Топ телефонът съчетава в себе си голям дисплей, здрав корпус, двуядрен процесор, възможност за 2 сим карти и изключително атрактивна цена! Поредната изненада на Prestigio е стилният кожен калъф, който ще откриете в комплекта. Пълните характеристики на това съкровище може да откриете тук!

 

Корпусът не халтави, не пука и създава усещане за качество и здравина, изключително изчистен и елегантен дизайн.

Интересното при този, а и при повечето по-нови модели бюджетни смартфони, е че при натиск дисплея не поддава и не размазва цветовете, ярък и с добър ъгъл на видимост, чувствителен на допир и възможност за мултитъч. Примамливо, нали?

Телефонът разполага с две камери за снимки и видеоразговори – 5 мегапикселовата задна камера с автофокус и светкавица ви осигурява качествено заснемане на важните моменти от живота ви, а предната 0,3 мегапикселова камера ще ви осигури видеоразговор с близки и роднини или защо пък не бизнес кореспонденция.

За съжаление стриймването на HD видеоклипове от youtube.com го затруднява и засича леко. За сметка на това звукът е плътен, стерео говорителят не пращи дори при максимално увеличение на звука!

Телефонът е подходящ за по-леки игри и приложения. Идва с предварително инсталирани основни приложения включително офис пакет и четец за е-книги.

Смартфон Prestigio 4300

Смартфон Prestigio 4300

Неслучайно избрахме този телефон за топ продукт в тази категория! Както казахме по-рано, съчетава в себе си производителност, бързина, дизайн, здравина и скандално ниска цена!

Елате и вземете света в ръцете си! Бройките са ограничени!

 

Loading Facebook Comments ...