Таблет на месеца – Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo

Днес следва да представим провокативният таблет на месеца, изпипан като Давид на Микеланджело, а именно Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo.

Tablet Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo

Tablet Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo

Пълните характеристики на този къс съвременно изкуство може да видите тук.  Ще разгледаме параметрите на таблета набързо и ще споделим възхищението, което поражда в нас, а със сигурност и във вас! Двуядреният процесор и мощният видео ускорител предоставят възможности, които могат да се мерят с големците като Acer Iconia A210 и Toshiba AT300-101. Препоръчвайки ви този таблет, ние ви гарантираме 100% удовлетвореност!

 

Да видим какво има в комплекта.

Малко марки предлагат толкова много периферни аксесоари, колкото Prestigio, да не кажа никакви. В комплекта на устройствово има включени стилен кожен калъф, microUSB към USB Host кабел, зарядно устройство с приставки за европейски и английски стандарт, USB кабел и тлъста книжка с инструкции за употреба. Разбира се и самият таблет!

И всичко това на изключително изгодна цена!

На външен вид MultiPad 8.0 Pro Duo се отличава със нежен, наподобяващ гума, капак и изчистен дизайн. Незабележими на пръв поглед портове, включително hdmi и microSD слот за разширение на паметта, се намират по ръба на таблета.

Дисплеят е мултитъч, 8 инчов (20.3 см) LCD, с HD резолюция и възможност за възпроизвеждане на Full HD филми! Изключително подобрение в сравнение с по-стари модели.

За съжаление разполага само с предна камера за видео разговори. Но за сметка на това снима изключително добре и в сравнение с предишните модели е с доста прилично качество на картината.

Звукът е на ниво, въпреки единичната колонка. Колкото до батерията, с колосалния капацитет от 4700 mAh, тази машина ще ви върши работа дни наред при нормална употреба!

Цялостната изработка на машината гарантира един здрав и надежден таблет, който дълго време ще ви носи усмивки и положителни емоции! Елате и се докоснете до това малко съкровище и вземете света в ръцете си!

 

Loading Facebook Comments ...