Вземи света в ръцете си с новия ти лаптоп Acer Aspire E1-571G

Ти искаш мощен лаптоп и ниска цена?

Значи нашето топ предложение за лаптоп на месец Юни е за теб, защото е точно това, което търсиш! Чудесната машина е модел на небезизвестната марка Acer – а именно E1-571G-32324G50Mnks (как не си преплетох пръстите докато го писах :D)!

Acer Aspire E1-571G

Acer Aspire E1-571G

 

Машината на пръв поглед изглежда обикновена и без особено бъдеще, но външният й вид лъже! Под капака се крият пъргавият двуядрен Intel Core i3 процесор, 500GB хард диск и външната видеокарта NVIDIA GeForce GT 620M с 1GB собствена памет!

 

Натисни тук за пълните спецификации на модела.

 

Но нека се върнем на външния вид. Изчистен и семпъл дизайн, тъчпадът е изключително удобно разположен, клавиатурата е в пълен размер и е заедно с NumPad. Но това не е всичко. Тук ще те грабне най – готината част от дизайна – корпусът не събира отпечатъци! Ще трябва да се постараеш, за да го омацаш с пръсти :) !

Acer Aspire E1-571G

Acer Aspire E1-571G

 

Дисплеят е лъскав с размери 15.6 инча и HD резолюция (1366×768) с LED подсветка, и заедно с външната видеокарта, този лаптоп ще ти достави кристална картина с ярки цветове!

 

Acer Aspire E1-571G

Acer Aspire E1-571G

 

6-клетъчната батерия работи до цели 4 часа и половина! Животът на батерията е сравнително дълъг за машина с подобни параметри, което си е доста впечатляващо!

Свързаността е отлична! Машината разполага с ГИГАбитов мрежови адаптер и безжичен мрежови с n-стандарт. Може би, ако бяха предвидили и Bluetooth, нямаше да имам забележка към машината. За сметка на това компенсира с доста полезни интерфейси – 3 usb 2.0, hdmi, vga и 5 в 1 четец за карти!

 

Oценка от Reevoo

Oценка от Reevoo

 

И тук вече започваш да четеш, това което всъщност те интересува, защото всички знаем, че се чудиш става ли за игри и тежки програми на подобна цена? О, ДА!

Машината е достатъчно мощна, за да подкара по-новите заглавия, сред които са Hitman Absolution, Dishonored, Skyrim, Battlefield 3 и други горещи гъдели за след работа/училище. CAD/CAM софтуер не би го затруднил.

 

Мощната NVIDIA и двуядреният Core i3 го вкарват в средния клас и предоставя производителност, която други лаптопи в този ценови диапазон не могат да предложат!

В обобщение само ще кажем, че този Acer не е за изпускане. Цената е ниска и скромна, а възможностите му – огромни! Побързай преди да сме ги изчерпали, цъкни тук, натисни КУПИ, следвай инструкциите и вземи света в ръцете си!

 

Не се притеснявай да задаваш твоите въпроси за този или други продукти в Online чат-а или директно в нашите магазини.

 

Loading Facebook Comments ...