Топ 5 лаптопи за изминалия месец

Дойде ред и на новата класация за лаптопи на Ardes.bg!

top-5

Предложенията бяха толкова лятно-горещи, че се изчерпаха и сега само ще Ви подразним с това, че ги изтървахте!

 

Номер 5

Елегантният IdeaPad G580 със светкавично бързият intel core i7 – марката е Lenovo

 

Lenovo IdeaPad G580

more-info

 

Не заема първо място както в предната класация, но това е защото просто се изчерпа. Мощен процесор, страхотна видеокарта, способна да подкара повечето нови заглавия, голямо количество оперативна памет и гигантски твърд диск, правят тази машина най-добрата мултимедийна станция за дома! Очаквайте евентуално ново зареждане!

 

Номер 4

В търсене на невероятното ASUS предложиха K55VJ-SX076,  ние добавихме подарък чанта и мишка – а те взеха, че се изчерпаха

 

ASUS

more-info

Отново чиста мощ в красив дизайн. Intel core i7 процесор, 6GB RAM памет, голям твърд диск, Bluetooth и др. Тази машина блести с интересния си дизайн и екстравагантния златисто-кафяв цвят. Цената – отново достъпна. Лошата новина – изчерпан. Надяваме се скоро да има още, за това абонирайте се за бюлетина ни и следете новите предложения.

Номер 3

По нещичко за всеки ще има и от Samsung – моделът NP300E5X-A03BG

Samsung NP300E5X-A03BG ardes.bg

Buy Button

За щастие тези не са изчерпани и все още няма изглед да свършат. Страхотна машина за обща употреба и офис работа. Подходяща за филми, интернет, музика, обща офис работа. Ще споменем съвсем деликатно, че служебните лаптопи във офис Варна са от същата серия. Няма да сгрешите. Ела и грабни този лаптоп – изгодна цена, добра производителност!

Номер 2

Още едно предложение на ASUS – моделът е X55C-SX102

Asus X55C-SX102 Ardes.bg

Buy Button

Лаптоп за ежедневни нужди със стилен дизайн и бърз intel core i3 процесор! Бюджетна машина в средния клас!

Ако търсите лаптоп за ежедневни  нужди, офис работа, работа в интернет, гледане на филми и музика, този модел е верният избор за вас. С мощен процесор Intel Core I3 от среден клас, с 4GB RAM, както и 500GB диск, този лаптоп ще задоволи нуждите на 80% от потребителите. Корпусът е пластмасов и не загрява много при продължителна работа. Лаптопът е снабден с HDMI port за връзка с LCD телевизор, както и с USB 3.0 порт.

За момента няма по-изгодно предложение с Intel Core I3 на пазара.  Поръчайте го онлайн от Ardes.bg и ако не ви хареса, може да го върнете до 30 дни от датата на покупка.

 

Номер 1

Най-най от най-най лаптопите за този месец е HP ProBook 4540s – C4Z14EA

 

HP ProBook 4540s Ardes.bg

more-info

Топ лаптопът за изминалия месец разполага със много мощен двуядрен Intel Core i5 процесор, AMD Radeon HD 7650M с 2GB памет и 6GB оперативна памет! Стилен метален корпус и водоустойчива клавиатура! Страхотна машина за всички на изключително достъпна цена! Подходящ за 3D игри и тежки програми! За съжаление вече изчерпан, но си струва да се следи серията за по-новите модели, които се очакват!

– всички цени и промоции са валидни към датата на статията

– за актуална информация проверете на www.ardes.bg

– класацията е на база продажби

Поздрави от екипа на Ardes.bg!

Loading Facebook Comments ...