Lenovo G500 – Практичният и достъпен лаптоп

Lenovo G500 е за практичните хора, които правят бизнес в движение, винаги са открити, позитивни и никога нe робуват на предразсъдъци. С две думи – това е лаптоп за хора, които знаят какво искат и как да го постигнат.
Lenovo G500 е ноутбук за работа, но той ще ви даде много повече от ежедневните рутинни дейности, които сте свикнали да вършите на компютъра.

lenovo-essential-g500-laptop

more-info

4605726e8ef74745

Дизайн
Класически черен с правилни до строгост форми, дизайнът на Lenovo G500 издава, че това не е системата Ви за забавление или домашно кино. Въпреки това с този практичен, функционален и достъпен лаптоп може спокойно да гледате Full HD филми, а с някои от моделите дори да играете 3D игри от средно ниво. Той е здрав и солиден. Идеален е за бизнес софтуер, базов CAD/CAM софтуер, офис приложения, видеоразговори, музика и интернет и за да бъде максимално удобен за работа, Lenovo снабдява този бизнес помощник с клавиатура Accutype. Ергономичният й дизайн позволява бързо писане с минимум сгрешени при натискане клавиши.

 

Дисплей
LED дисплеят е стандартен – 15,6-инчов HD. Резолюцията от 1366 x 768 позволява пресъздаване на живи и ярки графики във формат 16:9.

d5dc48aef73c1082

 

Процесор и памет
Серията Lenovo IdeaPad G500 предлага модели с различни процесори, според нуждите, за които ще използвате лаптопа и производителността, която желаете да постигнете. Тук ще откриете както третото поколение на Intel процесорите – Core i7, i5 и i3, така и по-ниско бюджетните от Pentium и Celeron. Чипът Celeron 1005M, с който е оборудван един от най-бюджетните компютри на Lenovo G500, стана достъпен за клиентите в края на лятото на 2013 г. Той работи на тактова честота от 1,9 GHz, което е със 100 MHz повече от предшественика му и има HD интегрирана графика с честотна формула от 650/1000 MHz. Въпреки това не може да се мери с Core i3, Core i5 и Core i7-серите, нито да се похвали с Hyper-Threading и Turbo Boost – функции на ядрата си. Т.е. ядрата му не могат да се овърклокват до по-висока честота и да дават допълнителна производителност при по-високо натоварване.
RAM паметта при различните модели на Lenovo G500 е между 2 и 8 GB DDR3 и 1600Mhz. Твърдият диск – между 500 GB и 1 TB (5400 об/мин), ще Ви предостави достатъчно място за съхранение на вашите файлове, филми, музика и снимки.
Lenovo G500 са оборудвани с графична карта AMD Radeon. Някои модели притежават по-новото й поколение – HD8750, 2GB, което предоставя достатъчно 3D мощ на тези лаптопи за качествено забавление след натоварен работен ден.

lenovo-laptop-g500-monitor

Камера и звук
Ако предпочитате хубава музика пред 3D игри, Lenovo G500 ще Ви изненада приятно с пространствен звук от двойните си стерео колони с Dolby Advanced Audio.
Не трябва да се пропуска и интегрираната 1-мегапикселова уебкамера и микрофон, на които можете да разчитате, независимо дали сте на видеоконференция с бизнес партньор или чатите със съседката.

И още…
С 802.11 b/g/n WiFi свързване и 10/100 LAN ще сте на линия, където и да отидете. А също – ще говорите до 5 часа без зареждане на 6-клетъчната литиево-йонна батерия. Lenovo обръща специално внимание на енергийния мениджмънт, за да осигури повече гъвкавост и свобода на клиентите си. Защото какво представлява един преносим компютър вързан през два часа за контакта? Престава да бъде мобилен.
Lenovo G500 Ви дава супер мобилност не само с икономичната си конфигурация, но и с олекотената си конструкция. Този лаптоп тежи между 2,3 и 2,6 кг. при различните си модели. С него може да сте навсякъде и по всяко време.
Гъвкавостта понякога означава и бързо реагиране, а един от критериите за това при лаптопите е и бързото и безпроблемно прехвърляне на файлове към други устройства. С Lenovo G500 това може да стане посредством USB 3.0, до 10 пъти по-бърз от предишните USB технологии, и Bluetooth.

66b1847a505d2f83

Защо Ardes?
Ако сте избрали Lenovo G500 за Вашия лаптоп, значи сте от практичните потребители, които пазаруват от Ardes.bg. Защото тук цената е най-добра, а ако случайно намерите някъде по-ниска, тя се коригира. Получавате и 2 години гаранция (ако сте физическо лице) или една, ако го купувате за фирма. Ardes Ви дава и уникалната за българския пазар гаранция за липса на мъртви пиксели на дисплея до 14 дни от покупка. Вашият лаптоп е при нас. Очакваме Ви!

Loading Facebook Comments ...